by

A topklubok argentin szélsőre vadásznak

2015. May 27. Wednesday in Egyéb, Hírek

Eduardo Salvio
A nyáron minden bizonnyal lesz játékosmozgás a Benfica labdarúgócsapatánál, de a klub cáfolta, hogy megválna egyik legjobbjától, az argentin Eduardo Salviótól.

Nem mintha a klubnak nem jönne jól az a 40 millió angol font, amennyit a szélső kivásárlási záradéka tartalmaz, de Salvio az utolsó bajnokin súlyos sérülést szenvedett.

Salvio a szombati utolsó fordulóban, a Maritímo elleni 4-1-es győzelem során sérült meg, jobb térdében elszakadtak a szalagok, így meg kellett műteni. Ez azt jelenti, hogy a középpályás nem léphet pályára a pénteki, ugyancsak Maritímo elleni Ligakupa-döntőben sem, ahol a kiscsapat győzelmére az odds, a döntetlenre , míg a Benfica sikerére szorzóval lehet fogadni.

A két csapat küzdelmeiből rendszerint a Benfica jön ki jobban, ugyan a Maritímo 2013 augusztusában 2-1-re nyert, de tavaly januárban 2-0-ra kikapott, idén pedig előbb hazai pályán 4-0-ra, majd a hét végén 4-1-re kapott ki. A lisszaboniak legutóbbi nyolc góljából Salvio, illetve Jonas Goncalves Oliveira két-két, Rodrigo José Lima dos Santos pedig három találattal vette ki részét.

Ami a sérült Salviót illeti, a klub részéről a pénzügyi igazgató Domingos Soares Oliveira azt nyilatkozta, szerinte a nyáron nem történik majd semmi, mert a lisszaboni klub senkit sem szeretne sérülten eladni.

“A szezon még nem fejeződött be, így érdemben nem is nyilatkozhatok semmiről, de az egyértelmű, hogy az új klubmodell része, hogy a legjobb játékosokat megpróbáljuk eladni. Az előző évtizedben csak invesztáltunk, most próbálunk változtatni” – nyilatkozta.

Az biztos, hogy a Liverpool Echo szerint az angol FC Liverpool kifizetné a 40 milliós vételárat, de a portugál sportnapilap, a Record szerint bejelentkezett Salvióért a Manchester United és a Paris Saint-Germain is.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply