by

Dnipro vs. Sevilla – 2015/05/27

2015. May 25. Monday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Európa Liga

FC Dnipro Dnipropetrovsk VS

UEFA Európa Liga

2015/05/27 20:45 (CET),

Nemzeti Stadion Varsó

Sevilla FC
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, döntő: az ukrán FC Dnipro Dnipropetrovsk a spanyol Sevilla FC-vel találkozik a varsói Nemzeti Stadionban.

A Dnipro az Európa Liga F csoportjában végzett a 2. helyen az Inter mögött, a tizenhatosdöntőben az Olympiakost, a nyolcasban az Ajaxot, a negyeddöntőben a Club Brugget, az elődöntőben pedig a Napolit ütötte el a továbbjutástól.

A Dnipro az ukrán Premier League 3. helyén áll 53 ponttal, 2 ponttal a Shakhtar Donetsk mögött és 9 ponttal a Zorya előtt. Az utolsó mérkőzésén a Shakhtar Donetsket fogadta és győzte le 3-2-re.

A Sevilla az Európa Liga G csoportjában végzett 2. helyen a Feyenoord mögött, majd a tizenhatosdöntőben a Mönchengladbachot, a nyolcaddöntőben a Villarrealt, a negyeddöntőben a Zenit Szentpétervárt, az elődöntőben pedig a Fiorentinát búcsúztatta el.

A Sevilla a La Liga 5. helyén végzett 76 ponttal, 16 ponttal megelőzve a Villarrealt és 1 ponttal a 4. helyezett Valencia mögött. Az utolsó meccsén a Malaga vendége volt és 3-2-re nyerni tudott.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 6.50 1 | 6.50 Unibet X | 4.00 X | 4.00 Winmasters 2 | 1.58 2 | 1.58 Unibet

A szakértők messzemenően nagyobb esélyt adnak a Sevillának a győzelemre ezen a mérkőzésen, de azt tudjuk, hogy a Dnipro eddigi ellenfelei is mind esélyesebbnek látszottak, mégis az ukrán csapat került a döntőbe.

A Dnipro kapitánya, Myron Markevych győzni küldi a pályára tanítványait, tudva azt, hogy ezen a mérkőzésen minden lehetséges. A kezdők között valószínűleg ott lesz Yevhen Seleznyov, Yevhen Konoplyanka, Nikola Kalinic, Ruslan Rotan, Bruno Gama, Artem Fedetskiy, Douglas, stb.

Unai Emery, a Sevilla vezetőedzője úgy küldi pályára a tanítványait, hogy újra megnyerjék az Európa Ligát. Több mint bizonyos, hogy az összeállításában benne lesz Carlos Bacca, Kevin Gameiro, Stéphane Mbia, Aleix Vidal, Vitolo, José Antonio Reyes, Grzegorz Krychowiak, Daniel Carrico, stb.

A két együttes még egyszer sem találkozott egymással.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Dnipro 10 5 2 3
Sevilla 10 6 3 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy jelenleg a Sevillanak nem jelenthet gondot a Dnipro legyőzése. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Sevilla győzelem | 1.60 Sevilla győzelem | 1.60 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/05/25, 10:09

Related Articles

Leave a Reply