by

Napoli vs. Dnipro – 2015/05/07

2015. May 5. Tuesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Európa Liga

SSC Napoli VS

UEFA Európa Liga

2015/05/07 21:05 (CET),

Stadio San Paolo

FC Dnipro Dnipropetrovsk
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, elődöntő, első mérkőzés: az olasz Napoli otthonában, a San Paolo stadionban fogadja az ukrán Dnipro Dnipropetrovskot.

A Napoli az Európa Liga I csoportjában végzett az első helyen, megelőzve a Young Boysot, majd a tizenhatosdöntőben a Trabzonsport búcsúztatta, a nyolcasban a Dinamo Moszkvát, a negyeddöntőben pedig a Wolfsburgot.

Az olasz Serie A-ban a Napoli 34 forduló után 59 ponttal a 4. helyen áll, 20 ponttal lemaradva az első helyezett Juventustól. Az utolsó mérkőzésén a Napoli az AC Milant fogadta és 3-0-ás győzelmet aratott.

A Dnipro az Európa Liga F csoportjában végzett a 2. helyen az Inter mögött, a tizenhatosdöntőben az Olympiakost, a nyolcasban az Ajaxot, a negyeddöntőben pedig a Club Brugget ütötte el a továbbjutástól.

A Dnipro az ukrán Premier Ligában 22 forduló után 50 ponttal a második a Dynamo Kijev mögött 6 ponttal lemaradva. Legutolsó találkozóján a Ch. Odessa vendége volt és 3-0-ra győzött.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.36 1 | 1.36 Winmasters X | 4.90 X | 4.90 Unibet 2 | 10.00 2 | 10.00 Unibet

A szakemberek a Napolit látják egyértelmű esélyesnek ezen a mérkőzésen, de ettől az ukrán csapattól mindig várhatók meglepetések.

A Napoli vezetőedzője, Rafael Benítez győzni és továbbjutni küldi a pályára tanítványait és a lehető legjobb csapatot fogja összeállítani. A pályára lépők között biztosan ott lesz Gonzalo Higuaín, José Callejón, Marek Hamsík, Dries Mertens, Miguel Britos, stb.

A másik oldalon a Dnipro kapitánya, Myron Markevych játékosaival olyan eredményt szeretne elérni ami elegendő lehet, hogy a visszavágón kiharcolják a továbbjutást. A kezdők között valószínűleg ott lesz Yevhen Konoplyanka, Nikola Kalinic, Ruslan Rotan, Bruno Gama, Artem Fedetskiy, Douglas, stb.

Eddig a két csapat egymás ellen 2-szer mérkőzött meg, egyszer a Napoli nyert, egyszer pedig a Dnipro.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Napoli 10 5 2 3
Dnipro 10 7 2 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Napoli – hazai 5 3 1 1
Dnipro – vendég 5 4 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen a csapatok nem fognak bírni egymással. Tippem tehát X.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Döntetlen | 5.00 Döntetlen | 5.00 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/05/05, 9:33

Related Articles

Leave a Reply