by

Ellentétes csapatok rangadója

2015. April 24. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Thomas Doll
Árki Gábor, a Diósgyőr sportigazgatója szerint a Diósgyőr játékosaink meg kell halniuk a pályán a Ferencváros elleni szombati NB I-es rangadón, amelyet idegenben játszik a csapat.

A Diósgyőr egy remek őszi szezon után egyelőre pocsék tavaszit fut. Szivics Tomiszláv együttese még az év elején a dobogóért harcolt, ám sorra hullajtotta el a pontokat, és jelenleg csak a hetedik helyen áll 35 ponttal. A Ferencváros ellentétes utat járt be, a gyengébb őszi teljesítményt követően a tavasszal még veretlen Thomas Doll csapata, ennek köszönhetően fel is jött a tabella második helyére 50 ponttal, kettő pont az előnye a harmadik MTK-val szemben és kilenc pont a hátránya a listavezető Videoton mögött.

A legutóbbi, Haladás elleni bajnokin ismét pályára léphetett Nagy Dominik, aki az ősszel már-már alapember lett a csapatban, ám tavasszal egy betegség miatt visszaesett az erőállapota, és idő kellett, hogy visszanyerje a formáját.
“Most már ismét 100 százalékos vagyok. A Ligakupában és a Magyar Kupában is lehetőséget kaptam, gólokat szereztem. Múlt szombaton pedig a tavasz folyamán először a bajnokságban is játszhattam 20 percet. Ezzel persze nem elégedek meg, szeretném, ha egyre többször és egyre többet futballozhatnék” – nyilatkozta Nagy Dominik, akinek Varga Rolandot vagy Roland Lamahot kellene kiszorítania a kezdőcsapatból akár már a szombati, Diósgyőr elleni hazai bajnokin.

Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója a klub honlapjának így nyilatkozott arról, hogy mit vár a szombati meccstől: “Azt várom el a csapattól, hogy aki felveszi a DVTK címeres mezét, az küzdjön érte, küzdjenek egymásért, a klubért, a szurkolókért és haljanak meg a pályán!” Árki hozzátette, hogy tudja, hogy a drukkereknek is ez a tavasz egyik legfontosabb meccse. “Ki lehet kapni egy rangadón is, de nem mindegy hogy hogyan.”

A Ferencváros győzelmére 1/3, a döntetlenre 15/4, a Diósgyőr sikerére pedig 17/2 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply