by

Badstuber megint megsérült

2015. April 24. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Holger Badstuber
A Bayern München labdarúgója sokadszor dőlt ki a sorból, ebben a szezonban már nem segítheti csapatát. A védő combizom-szakadást szenvedett a Porto elleni BL-visszavágón, és legalább három hónapot kell kihagynia.

Holger Badstuber az egyik legszerencsétlenebb labdarúgó a Bundesligában, az elmúlt közel három évben alig tudott pályára lépni súlyos sérüléseinek sorozata miatt. A védő kálváriája 2012 decemberében kezdődött, amikor jobb térdében elszakadt a keresztszalag, ezért meg is kellett műteni, fél évet hagyott ki. A szezon végén kezdhette újra az edzéseket, de szinte azonnal a májusi visszatérése után megismétlődött az eset. A védő kénytelen volt kihagyni a német válogatott sikerével zárult világbajnokságot is, több műtétje után júliusban tért vissza, de a szezon elején szintén szinte azonnal újra megsérült.

Az idény harmadik meccsén, a Stuttgart elleni bajnokin combizom-sérülést szenvedett, újabb műtétje után ismét többhónapos kihagyást jósoltak neki. Februárban újra teljes értékű munkát végzett, de a Porto ellen megint feliratkozott a maródiak listájára. Badstuber ezúttal is izomszakadást szenvedett, sokadszorra is kés alá fekszik. Várhatóan három-négy hónapot kell ezúttal kihagynia, vagyis számára ez a szezon véget ért.

“Nagyon csalódott vagyok, de mindig pozitív maradok, és tudom, hogy még erősebben térek majd vissza” – mondta Badstuber csütörtökön.

A Bayern München szombaton a Herthát látja vendégül a Bundesligában: a hazai győzelem oddsa 1/6, a döntetlenre 13/2, a vendégek sikerére 16/1 a szorzó. Ősszel a bajorok 1-0-ra nyertek Berlinben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply