by

Fiorentina vs. Dynamo Kijev – 2015/04/23

2015. April 22. Wednesday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Európa Liga

AC Fiorentina VS

UEFA Európa Liga

2015/04/23 21:05 (CET),

Stadio Artemio Franchi

Dinamo Kiev
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, negyeddöntő, visszavágó: az olasz Fiorentina otthonában fogadja az ukrán Dynamo Kijevet.

A negyeddöntő első fordulójában a csapatok nem bírtak egymással, a mérkőzés 1-1 arányú döntetlennel végződött. A Fiorentina gólját a szenegáli Babacar szerezte a 90+2. percben, az ukránok részéről Lens volt eredményes a 36. percben.

A Fiorentina az ukránok elleni találkozó után egy mérkőzést játszott az olasz bajnokságban, mégpedig a Verona ellen és 1-0 arányú vereséget szenvedett. A Serie A 6. helyét foglalják el 49 ponttal, 24 ponttal lemaradva az első helyen álló Juventustól.

Az olasz együttes az Európa Liga K csoportját nyerte meg a Guingamp előtt, majd sorrendben a Tottenhamet és az AS Romát búcsúztatta el.

A Dynamo Kijev a Fiorentina elleni meccs után ugyancsak egy mérkőzést játszott a Volyn Lutsk ellen, amit 3-1-re megnyert. 52 ponttal vezetik az ukrán bajnokságot a Shakhtar Donetsk előtt.

Az ukrán csapat az EL J csoportját nyerte meg az Aalborg előtt, majd a tizenhatosdöntőben a Guingampot búcsúztatta, a nyolcasban pedig az Evertont.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.75 1 | 1.75 Winmasters X | 3.80 X | 3.80 Unibet 2 | 4.75 2 | 4.75 Unibet

A szakértők a Fiorentinát látják esélyesnek ezen a találkozót, bár az olasz bajnokságban az utóbbi időben elég gyengén szerepel. Előfordulhat meglepetés a Dynamo Kijev részéről.

Vincenzo Montella, a Fiorentina vezetőedzője olyan csapatot próbál összeállítani amely képes lehet legyőzni a Dynamot, valószínű, hogy nem fog hiányozni az összeállításból Juan Cuadrado, Josip Ilicic, Borja Valero, Alberto Aquilani, Juan Manuel Vargas, Nenad Tomovic, José María Basanta, stb.

A másik oldalon a Dynamo kapitánya, Serhiy Rebrov, továbbjutni utazik tanítványaival Olaszországba és a csapatból amelyet pályára küld nem fog hiányozni Artem Kravets, Andriy Yarmolenko, Jeremain Lens, Oleh Gusev, Serhiy Rybalka, Serhiy Sydorchuk, stb.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Fiorentina 10 3 3 4
Dynamo Kijev 10 6 3 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Fiorentina – hazai 5 2 1 2
Dynamo Kijev – vendég 5 4 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a Fiorentina ha nehezen is, de megszerzi a győzelmet és továbbjut. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Fiorentina győzelem | 1.75 Fiorentina győzelem | 1.75 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/04/22, 7:59

Related Articles

Leave a Reply