by

Real Madrid vs. Atlético Madrid – 2015/04/22

2015. April 21. Tuesday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

Real Madrid CF VS

UEFA Bajnokok Ligája

2015/04/22 20:45 (CET),

Santiago Bernabeu

Atletico Madrid
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó: a Real Madrid a Santiago Bernabeu stadionban fogadja az Atlético Madridot.

Az első találkozó az Atlético otthonában 0-0 arányú döntetlennel végződött, így a továbbjutás eldöntése teljesen a visszavágóra maradt.

Az Atlético elleni BL mérkőzés után a Real Madrid egy meccset játszott, mégpedig a bajnokságban, a Malagát fogadta és 3-1-re győzte le. Jelenleg 76 pontja van amivel 2. a Primera Divízióban, 2 ponttal lemaradva a Barcelonától és 7 ponttal megelőzve az Atlético Madridot.

Az Atlético a Real elleni találkozó után ugyancsak egy mérkőzést játszott, a Deportivo La Coruna vendége volt és 2-1 arányú győzelmet aratott. Az Atlético tehát 3. a La Ligában, 7 ponttal lemaradva a 2. Realtól és 4 ponttal megelőzve a Valenciát.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.83 1 | 1.83 Unibet X | 3.50 X | 3.50 Unibet 2 | 4.39 2 | 4.39 Unibet

A jelenlegi forma és az eddigi eredmények alapján a Real látszik esélyesebbnek ezen a találkozón, de mindezek ellenére szoros mérkőzésre és kemény küzdelemre lehet számítani.

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője nagy gondban van a csapat összeállításában mivel több alapembere megsérült az utolsó mérkőzésen, így nem számíthat Luka Modricra és Gareth Bale-re sem, de Karim Benzema játéka is kérdéses. A kezdőcsapatban valószínű ott lesz Cristiano Ronaldo, Isco, James Rodríguez, Toni Kroos, Sergio Ramos, Raphael Varane, stb.

A másik oldalon Diego Simeone kapitány együttesével az Atléticoval, a továbbjutásért érkezik a Realhoz és a lehető legjobb csapatot fogja pályára küldeni. Több mint bizonyos, hogy szerephez jut ezen a találkozón Gabi, Arda Turan, Raúl García, Antoine Griezmann, Koke, Juanfran, Diego Godín, stb.

Az utolsó 7 egymás elleni találkozón az Atlético Madrid nem kapott ki a Realtól. Az Atlético utoljára 2014. szeptember 13.-án tudta legyőzni otthonában a Real Madridot, akkor az eredmény 2-1 volt.

Az utóbbi 10 egymás elleni találkozón a Real Madrid 2-szer tudott nyerni, 4-szer döntetlen született, 4-szer pedig az Atlético Madrid diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Real Madrid 10 5 2 3
Atlético Madrid 10 5 5

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Real Madrid – hazai 5 4 1
Atlético Madrid – vendég 5 2 3

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy az utóbbi időben a Real Madrid magára talált és megnyeri az Atlético elleni mérkőzését is. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Real Madrid győzelem | 1.87 Real Madrid győzelem | 1.87 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/04/21, 8:32

Related Articles

Leave a Reply