by

Monaco vs. Juventus – 2015/04/22

2015. April 20. Monday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

AS Monaco FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2015/04/22 20:45 (CET),

Stade Louis II

Juventus FC
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó: a francia bajnokságban szereplő Monaco otthonában fogadja az olasz Juventust.

A Monaco az utolsó mérkőzésén a Rennest fogadta és csak 1-1 arányú döntetlent ért el velük. A csapat jelenleg 59 ponttal 3. a francia bajnokságban, 6 ponttal lemaradva a Lyontól és a PSG-től.

A Bajnokok Ligájában a C csoportot nyerték meg a német Leverkusen előtt, a nyolcaddöntőben pedig az Arsenal ellenében jutottak tovább.

A Juventus az utolsó mérkőzésén a Laziot győzte le 2-0-ra, így már 15 ponttal vezeti az olasz Serie A-t a Lazio előtt.

A Juve a Bajnokok Ligája A csoportjában volt 2. az Atlético Madrid mögött, majd a nyolcaddöntőben a Borussia Dortmundot búcsúztatta.

A negyeddöntő első mérkőzésén, ha nehezen is, de a Juventus diadalmaskodott 1-0-ra a Monaco ellen, Vidal 57. percben büntetőből szerzett góljával.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.40 1 | 3.40 Sportingbet X | 3.25 X | 3.25 Unibet 2 | 2.25 2 | 2.25 Unibet

Figyelembe véve a két csapat eddigi eredményeit és formáját, a Juventus látszik esélyesebbnek ezen a találkozón, de a Monaco otthon játszik, bármikor képes jó eredményre.

Leonardo Jardim, a Monaco kapitánya egy olyan csapatot akar pályára küldeni amely képes ledolgozni és megfordítani a 0-1-es hátrányt, kezdőcsapatában valószínűleg ott lesz Dimitar Berbatov, Yannick Ferreira-Carrasco, Bernardo Silva, João Moutinho, Wallace, Fabinho, stb.

A másik oldalon Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője a továbbjutásért utazik Monacóba, ezért a lehető legjobb csapatot fogja összeállítani, biztosan pályára lépik Carlos Tévez, Fernando Llorente, Álvaro Morata, Arturo Vidal, Claudio Marchisio, Stephan Lichtsteiner, stb.

A két csapat eddig 4 mérkőzést játszott egymás ellen, egyszer sikerült nyernie a Monaconak, egyszer döntetlen született, 2-szer pedig a Juventus diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Monaco 10 4 3 3
Juventus 10 8 2

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Monaco – hazai 5 1 3 1
Juventus – vendég 5 3 1 1

Összegzés:

Véleményem szerint jelenleg a Juventus jó formában van, nem hiszem, hogy a Monaco meg tudná állítani a rohamait. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Juventus győzelem | 2.40 Juventus győzelem | 2.40 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/04/20, 12:51

Related Articles

Leave a Reply