by

FC Barcelona vs. Paris Saint-Germain – 2015/04/21

2015. April 20. Monday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

FC Barcelona VS

UEFA Bajnokok Ligája

2015/04/21 20:45 (CET),

Camp Nou

Paris Saint-Germain
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó: az egyik negyeddöntőben az FC Barcelona otthonában fogadja a Paris Saint-Germaint.

Az első mérkőzésen Párizsban a Barcelona 3-1 arányú győzelmet aratott Neymar (18′) és Suarez (67′, 79′) góljaival, a franciák gólját Mathieu szerezte a 82. percben (öngól), és ezzel nagy lépést tett a továbbjutás fele.

A PSG elleni találkozó után a Barca egy meccset játszott a bajnokságban a Valencia ellen és 2-0 arányú győzelmet aratott, így továbbra is vezeti a La Ligát 78 ponttal, 2 ponttal megelőzve a Real Madridot.

A Paris Saint-Germain ugyancsak egy mérkőzést játszott a francia bajnokságban a Barcelona elleni kisiklás után, melyen a Nice vendége volt és 3-1 arányú győzelmet aratott. A PSG jelenleg második a francia Ligue 1.-ben egyforma pontszámmal az első helyen álló Lyonnal és van egy elmaradt mérkőzése.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.40 1 | 1.40 Unibet X | 5.09 X | 5.09 Unibet 2 | 9.00 2 | 9.00 Winmasters

A továbbjutó több mint valószínű, hogy a Barcelona lesz, de a mérkőzés eredménye érdekesen alakulhat.

A Barcelona, Luis Enrique vezetésével a lehető legjobb felállításban fog szerepelni és céljuk a továbbjutás és persze a győzelem ezen a találkozón is. A kezdő csapatban biztosan ott lesz Neymar, Lionel Messi, Luis Suarez, Xavi Hernández, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Daniel Alves, Jordi Alba, stb.

A másik oldalon a PSG Laurent Blanc irányításával helyt akar állni a Barcelona ellen és jó eredményt szeretne elérni. Az összeállításból most valószínűleg nem fog hiányozni Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani, Blaise Matuidi, Lucas, Gregory van der Wiel, Thiago Silva, stb.

A 8 eddigi egymás elleni mérkőzésből kettőt a Barcelona nyert meg, és ugyancsak 2-szer a PSG diadalmaskodott, 4 találkozó döntetlennel végződött. A Paris Saint-Germain még soha nem tudott nyerni a Barcelona otthonában.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
FC Barcelona 10 9 1
Paris Saint-Germain 10 7 1 2

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
FC Barcelona – hazai 5 5
Paris Saint-Germain – vendég 5 3 1 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen a PSG kitesz magáért és döntetlent harcol ki. Tippem tehát X.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Döntetlen | 5.25 Döntetlen | 5.25 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/04/20, 9:28

Related Articles

Leave a Reply