by

Döntetlen Szombathelyen

2015. March 3. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A harmadik Diósgyőr 1-1-es döntetlent ért el a Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának első szombati mérkőzésén.

A pontosztozkodás révén a miskolciakat győzelemmel megelőzheti a címvédő Debrecen és a Ferencváros is, míg a hazaiak nem tudtak elmozdulni a kiesést jelentő utolsó előtti pozícióból.

A vendégeknél csereként pályára lépett a télen igazolt válogatott középpályás, Koman Vladimir, akinek ez volt az első találkozója a magyar élvonalban.
OTP Bank Liga, 18. forduló:

Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)

Szombathely, 2500 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerző: Németh M. (63.), illetve Krstic (16.)
sárga lap: Devecseri (67.), illetve Grumic (56.)

Szombathelyi Swietelsky-Haladás: Rózsa – Schimmer, Fehér, Alcibiade, Devecseri – Martínez (Nagy P., 84.), Iszlai, Németh M. (Rácz, 92.), Halmosi, Gaál (Jagodics, 61.) – Radó

Diósgyőri VTK: Antal – Eperjesi, Alves, Husic, Németh M. – Gosztonyi (Marjanovic, 78.), Grumic, Barczi (Koman, 69.), Krstic, Bacsa – Takács T. (Griffiths, 59.)

A mérkőzés elején a Haladás akarata érvényesült, a miskolciak inkább a játék lassítására koncentráltak, ennek ellenére váratlanul a vendégek kerültek előnybe. A gól nem változtatta meg a játék képét, továbbra is alig forogtak veszélyben a kapuk.

A folytatásban is a hazaiak voltak aktívabbak, erőfeszítésük kifizetődőnek bizonyult, ugyanis sikerült egyenlíteniük. Ettől kezdve a vendégek is próbálkoztak, de továbbra is a szombathelyiek futballoztak veszélyesebben. Újabb találat azonban már nem született, így maradt a döntetlen a küzdelmes, de nem túl színvonalas találkozón.

sgj \ sma \ sag

MTI 2015. február 28., szombat 16:02

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply