by

Strootmannal nem számol a Roma

2015. January 30. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Kevin Strootman
A holland középpályás ismét megsérült, meg is kellett műteni. A fővárosiak egyelőre nem is sejtik, mennyi ideig nem számolhatnak a játékával.

 

Kevin Strootman tavaly tavasszal szenvedett keresztszalag-szakadást, meg kellett műteni, ezért a holland labdarúgó lemaradt a világbajnokságról is, amelyen hazája válogatottja bronzérmet szerzett. A középpályás a nyári felkészülésen sem tarthatott társaival, csak novemberben térhetett vissza. Azóta összesen hét mérkőzésen tudott pályára lépni, a Fiorentina elleni hétvégi bajnoki rangadón azonban újra megsérült, egy rúgás következtében porcsérülést szenvedett.

“A korábbi műtétem után kialakult heget eltávolították, de sajnos a Fiorentina-meccsen kapott rúgás okozza a nagyobb bajt. Megsérültek a porcok, ez pedig azt jelenti, hogy jelenleg nem lehet tudni, mennyit kell pihennem, de sajnos félő, hosszabb lesz a kihagyás, mint korábban gondoltuk. Nagyon csalódott vagyok” – jelentette ki közösségi oldalán Strootman.

A tavalyelőtt nyáron igazolt hollandot a hírek szerint a Manchester United szeretné megszerezni, az angolok szintén holland menedzsere, Louis van Gaal ugyanis nagyra tartja Strootmant. A mostani sérülés azonban akár a nyári átigazolás alakulásába is beleszólhat.

A Roma szombaton az Empolit látja vendégül a Serie A-ban: a hazai győzelem oddsa 1.44, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 8.50 a szorzó.

A Roma elmúlt három bajnokiján csak ikszelt, emiatt a hátránya hét pontra nőtt a Juventus mögött. A 16. helyezett Empoli legutóbbi nyolc meccsén nem tudott nyerni, az Olasz Kupában éppen a Roma győzte le hosszabbítás után.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply