by

Megvált világbajnokától a Chelsea

2015. January 30. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Andre Schurrle
Visszatért a német labdarúgó Bundesligába André Schürrle, a Chelsea ugyanis elfogadta a Wolfsburg ajánlatát és megvált szélsőjétől.

 

A 24 éves világbajnok futballista 2009 és 2011 között a Mainzot erősítette, majd 2011 és 2013 között a Bayer Leverkusen játékosa volt. A Chelsea itt figyelt fel rá, és végül 21 millió euróért szerződtette 2013 nyarán. Schürrle számítása azonban nem jött ki, ugyan játszott 44 mérkőzésen, de a 2014-15-ös idényben nem tudta megszilárdítani helyét.

Mindössze 14 Premier League-mérkőzésen játszott, ötször kezdőként (de minden alkalommal lecserélték), kilencszer pedig a kispadról beállva szerepelt, három gólig jutott. Miután visszavágyott a Bundesligába, kapóra jött a wolfsburgiak érdeklődése. A német klub tavaly januárban is tárgyalt a Chelsea-vel, akkor 22 millió euróért megszerezte azt a Kevin De Bruyne-t, aki akkor a klub történetének legdrágább igazolása volt, de a szezonban eddig kiválóan futballozott.

A Kicker úgy tudja, ez a csúcs most megdőlt, a Wolfsburg 27 milliót adott volna Schürrléért, végül még három millióval meg kellett toldani az ajánlatot. A játékos 2019. június 30-ig írt alá, így viszont feleslegeséé vált a keretben Ivica Olic, akit tárt karokkal várna egykori klubja, a Hamburg, ahol 2007-től két szezont húzott le.

A Chelsea azonban nem marad igazolás nélkül, a beérkező pénzt azonnal el is költötte: a La Gazzetta dello Sport tényként közölte, hogy a Fiorentina 37-szeres kolumbiai válogatott szélsője, Juan Cuadrado a londoniaknál folytatja. De az olaszok sem maradnak szélső nélkül, a Chelsea-nél feleslegessé váló egyiptomi válogatott játékos, Mohamed Szalah kölcsönben a firenzeieknél folytatja.

Cuadrado már a hétvégén bemutatkozhat új csapatában, a Chelsea szombaton a Manchester Cityt fogadja, a hazaiak győzelmére 2.15 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a vendégek sikerére 3.60 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply