by

Cassano szerződést bontott a Parmával

2015. January 28. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio Cassano
Antonio Cassano az anyagi gondok miatt úgy döntött, hogy elhagyja a klubot, az egykori válogatott labdarúgó nem tudja, hogy hol folytatja pályafutását.

 

Az olasz támadó a labdarúgás nagy vándora, a 32 éves játékosnak a Parma már a hetedik klubja volt. A Bariban nevelkedett Cassano korábban erősítette a Romát, a Real Madridot, a Sampdoriát, a Milant, majd az Intert is. Ugyanakkor szinte sehol sem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, ráadásul magatartásával is rendre akadtak problémák.

A Parmában ennek ellenére elég jó szezont zárt tavaly, 34 bajnokin lépett pályára és 12 gólt szerzett. Idén azonban a klub és a csapat is nagyot lépett vissza, a tulajdonosváltás előtt álló egyesület a bajnokság első felében végig az utolsó helyen szerénykedett, az anyagi gondok miatt pedig már hat hónapnyi fizetésével tartozik a játékosoknak. Cassano úgy döntött, hogy nem vár tovább, szerződést bontott a Parmával.

“Azt mondják, hogy menjek Amerikába, vagy Dubajba, de oda majd akkor megyek, amikor már 40 évesen nem tudok majd futni” – jelentette ki Cassano. “Meglátjuk, mi történik, várok júniusig, ha pedig semmi sem változik, akkor az is lehet, hogy befejezem a karrieremet”.

A bajnoki sereghajtó szerdán az Olasz Kupában a Juventust látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 11.00, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére 1.28 a szorzó.

A két gárda őszi bajnokiját 7-0-ra nyerte a Juventus hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply