by

Suareznek nem kell tanács

2015. January 27. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Suarez
Neymar szerint uruguayi csapattársát nem kell mindenféle tanáccsal traktálni, a Barcelona brazilja nem traktál nála tapasztaltabb játékosokat.

 

Luis Suarez furcsa évet hagyott maga mögött, az angol bajnokság elmúlt kiírásában gólkirályi címmel segítette a Liverpoolt, ám a nyári világbajnokságon kudarcot vallott. Az eltiltott támadóra így is igényt tartott a Barcelona, de egy hosszú eltiltás miatt őszig kellett várnia a bemutatkozással. A katalánok nagy reményt fűztek a csatár leigazolásához, de Suarez egyelőre adós maradt a gólokkal.

Az uruguayi 11 bajnokin csak kétszer talált be, az Elche elleni találkozón pedig már csak a kispadon kapott helyet. Nem túl biztató jel a számára, hogy a katalánok a csatár távollétében voltak csak igazán eredményesek, múlt szombaton, a 6-0-ra megnyert meccsen Neymar és Lionel Messi duplázott, Gerard Pique és Pedro is betalált.

Az Elche ellen duplázó brazil szerint Suareznek nincs szüksége tanácsokra:

“Ő idősebb és lényegesen tapasztaltabb játékos mint én, szóval neki kellene tanácsokat adnia nekem. De bárhogy is, Luis gólokkal, passzokkal segíti ezt a csapatot, nagy megtiszteltetés ugyanabban a csapatban rúgni a labdát, amelyben ő is szerepel” – mondta Neymar.

A Barcelona szerdán az Atletico Madrid vendége lesz a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján: a madridi együttes sikerének az oddsa 3.50, a döntetlenre 3.40, a barcelonai győzelemre 2.15 a szorzó. Arra, hogy Luis Suarez betalál a hazai kapuba szerdán, az odds. A két csapat egy héttel ezelőtt a Nou Campban játszotta le a párharc első felvonását, akkor Lionel Messi 85. percben szerzett góljával a Barca 1-0-ra győzött. Január 11-én, szintén Barcelonában a katalánok 3-1-re nyertek bajnoki mérkőzésen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply