by

Pogba sokat fejlődött

2015. January 26. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Paul Pogba
Paul Pogbát több klub is szeretné leigazolni, a Juventus francia válogatott játékosa szerint a támadások befejezésében nagyot lépett előre az utóbbi időben.

 

A Juventus vasárnap újabb csapást mért Verona csapataira, miután a Hellas Veronát legyőzte a kupában és a bajnokságban is, a Chievo elleni hazai találkozót is három ponttal abszolválta. A torinóiak a gólnélküli első félidő után Pogba góljával kerültek előnybe, majd Stephan Lichtsteiner a 73. percben beállította a 2-0-s végeredményt. A Juventus a győzelemmel megerősítette első helyét a tabellán a második helyezett Roma előtt.

Pogba remek formában van, idén már a harmadik, összesen pedig a hatodik találatot szerezte a bajnokságban, nem csoda, hogy folyamatosan téma eligazolása. A nyáron a Real Madrid vitte volna, ám akkor a Juventus még megtartotta egyik legjobbját, de a hírek szerint a királyiak a szezon végén készek megadni, amit a torinóiak kérnek a francia középpályásért.

A játékos örül az újabb gólnak, elmondása szerint idén az eredményesség terén sikerült előrelépnie.

“Ebben a szezonban sokkal gólérzékenyebb vagyok. Szerencsém van, hogy többször kerülök helyzetbe, a labda pedig rendre bemegy a kapuba. Nincs más dolgom, mint folytatni a munkát, és szolgálni a klubot és a szurkolókat” – jelentette ki Pogba a Chievo elleni győztes meccs után.

A Juventus szerdán az Olasz Kupában a Parma vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 8.00, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 1.36 a szorzó. A bajnokságban a Juventus novemberben 7-0-ra verte a Parmát hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply