by

Nápolyban zárkózhat a Genoa

2015. January 26. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Gian Piero Gasperini
A genovai együttes hosszú nyeretlenségi szériát zárna le hétfőn, öt győzelem nélkül megvívott bajnoki után Nápolyban szerezné a három pontot.

 

A Genoa a Serie egyik nagy meglepetését okozta azzal, hogy december elején még a dobogón állt, nem sokkal lemaradva a második Roma mögött. Az év végén azonban megszakadt a jó sorozat, azóta egyelen bajnokit sem nyert a csapat, két döntetlen mellett három vereség a mérlege december eleje óta.

Gian Piero Gasperini együttese le is szakadt az éllovasoktól, már csak a hetedik a tabellán, több mint 20 pont hátránnyal az éllovas Juventius mögött.

Hétfőn az ötödik Napoli otthonába látogat a csapat, s ha nyer, két pontra megközelítheti a hazaiakat. A nápolyiak számára is nagy a tét, győzelem esetén nemcsak nyolc pontra meglépnek a Genoától, de feljönnek a harmadik helyre is.

“Nehéz meccs vár ránk, a Napoli játékosállományban közvetlenül a Juventus és a Roma mögött a harmadik legerősebb csapat a bajnokságban. Mi azonban a saját játékunkat játsszuk ellenük is, és igyekszünk saját erősségeinket kidomborítani” – mondta Gasperini.

A vezetőedző kijelentette: a gyenge sorozat ellenére továbbra is ambíciózus tervei vannak együttesének, de nem tűzte ki magának a BL-részvétel elérését, mert az arrogáns viselkedés lenne, és futballban nem mindig az arrogáns csapatok nyernek.

A Napoli hazai győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.75, a Genoa diadalára 8.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply