by

Blanc nem tartóztatja Lavezzit

2015. January 25. Sunday in Egyéb, Hírek

Ezequiel Lavezzi
A PSG vezetőedzője már a télen elengedné az argentint, aki legkésőbb a nyáron mindenképpen elhagyja a párizsiak keretét.

 

Ezequiel Lavezzi a Genoában kezdte európai karrierjét, majd a Napoliban lett igazán ismert játékos. Az argentin nápolyiaknál nyújtott teljesítménye mindenki megelégedésére szolgált, öt év alatt hazája válogatottjának állandó tagja lett. 2012-ben a Paris Saint-Germain csapott le rá, a katari milliárdokkal megsegített francia egyesület nem sajnált 26,5 millió eurót kifizetni Lavezzi játékjogáért.

Azonban az elmúlt években az argentin nem vívta ki a párizsiak elégedettségét, Laurent Blanc-nak a játékos teljesítményével és hozzáállásával is problémája van. A hírek szerint a vezetőedző már a télen hagyta volna eligazolni a szélsőt, de egyelőre még nem biztos, hogy az üzlet még januárban össze is jön. A Liverpool érdeklődése tűnik komolynak, ám Brendan Rodgers nem tudja kifizetni a korábban a PSG által kért összeget, így lehet, hogy Lavezzi a szezon végéig marad.

Ugyanakkor a La Parisien azt pletykálja, hogy ha Lavezzi marad nyárig, akkor akár más módon is megszűnhet ellentéte Blanc-nal, ugyanis a hírek szerint a szakembert sem marasztalják tovább a szezon végén.

A 3. helyezett PSG vasárnap a 4. Saint-Etienne vendége lesz a francia bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 3.75, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.10 a szorzó. Arra, hogy a bajnokin gólt szerez Lavezzi 2.75 az odds.

Idén már összecsapott egymással a két gárda, a kupában a PSG 1-0-ra verte a Saint-Etienne-t.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply