by

Suarezt nem érdekli, mennyi gólt szerez

2014. December 21. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Suarez
Luis Suarezt, a spanyol La Ligában szereplő Barcelona klasszisát nem érdekli, hány gólt szerez, inkább az foglalkoztatja, hogy a csapatnak jól menjen minden fronton.

 

Suarezt a nyáron a Liverpooltól szerződtette a Barcelona, nagyjából 80 millió euró ellenében. Eltiltás miatt az uruguayi, aki az angol csapatnál az előző szezonban több mint 30 gólig jutott, még csak nyolc bajnoki mérkőzésen léphetett pályára, és mindössze egy gólt szerzett. Ez azonban nem zavarja őt, hiszen azért dolgozik, hogy a csapat minden mérkőzését megnyerje.

“Három ujjam puszilom meg akkor, amikor gólt szerzek: egyet a nejemért, egyet-egyet pedig a gyermekeimért” – mondta Suarez, a Bajnokok Ligájában két gólt lőtt eddig a katalánok szerelésében. “A Getafe elleni döntetlen idegesített minket, hiszen a bajnoki címért kellene harcolnunk. A gólszerzés mindig örömmel tölt el, de az elsődleges cél az, hogy a csapat eredményesen szerepeljen. Én csatár vagyok, az a dolgok, hogy lőjem a gólokat, de az is fontos, hogy nyerjünk. Éppen ezért emiatt én nem aggódom, hiszen ha a csapat nyer, nem érdekel, hány gólt lövök.”

Suarez első bajnoki gólját szombaton szerezte meg, amikor is a Barcelona odahaza nagyon könnyedén, 5-0 arányban fektette két vállra a Cordoba együttesét a 16. fordulóban. A találkozó első gólját egyébként Pedro szerezte már a második percben, majd jött Suarez, Gerard Pique, valamint Lionel Messi duplája.

A katalánok legközelebb január 4-én lépnek pályára, méghozzá a kiesés ellen küzdő Real Socieadad vendégeként.

A Real Sociedad győzelmére 9.50 az odds, míg a döntetlent 5.50, a vendég Barcelona sikerét pedig 1.28 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Leave a Reply