by

Megszakítaná rossz sorozatát a Newcastle

2014. December 21. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Alan Pardew
Rangadóra készül Észak-Anglia, hiszen a Premier League 17. fordulójában a Newcastle United a Sunderlandet látja vendégül a Tyne-Wear derbin.

 

A United a legutóbbi három meccsét egyaránt elveszítette a Sunderland ellen, ráadásul a St James’ Parkan a “fekete macskák” kétszer is 3-0-ra tudtak győzni, míg odahaza 2-1 arányban fektették két vállra az előző szezonban ellenfelüket. A Newcastle utoljára 2011-ben nyert derbit, akkor idegenben, míg saját szurkolói előtt 5-1-re győzte le a Sunderlandet több mint négy évvel ezelőtt.

“Ez egy remek alkalom, amire a jó játékosok tudnak is reagálni” – mondta Alan Pardew, a Newcastle menedzsere. “Olyan hangulat uralkodik ezeken a meccseken, amelyet minden játékos a pályán szeretne megélni. Nagyon várjuk már a rangadót, és remélem, hogy képesek leszünk jó teljesítménnyel felnőni a feladathoz. Ha nyerünk, mi leszünk a jobbak, szurkolóink pedig éltetni fognak bennünket.”

A “szarkák” jelenleg a nyolcadik helyen állnak a bajnokságban 23 ponttal, így egy győzelem esetén – ha a többi pályán is olyan eredmények születnek, mely jó Pardew csapatának szemszögéből – akár az első hatba is kerülhetnek.

A Newcastle-nek a legnagyobb gondjai kapusposzton vannak, hiszen Tim Krul után Rob Elliot is kidőlt a sorból, így a hét elején szintén sérüléssel bajlódó, de már egészséges Jak Alnwick az egyetlen bevethető kapus a keretben. A holland védő, Daryl Janmaat is rendbe jött, így ő is pályára léphet első Tyne-Wear rangadóján.

A Newcastle United győzelmére 2.10 az odds, míg a döntetlent 3.50, a vendég Sunderland sikerét pedig 3.80 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply