by

Gerrard marasztalná Sterlinget

2014. December 20. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Steven Gerrard
A Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya, Steven Gerrard azt mondta, a legszívesebben sürgetné klubtársát, Raheem Sterlinget, hogy mihamarabb írja alá új szerződését, mert ennél jobb csapatot nem talál arra, hogy továbbfejlődjön.

 

A 13-szoros válogatott játékost 2010 februárjában szerződtette a klub Rafael Benítez kérésére a Queens Park Rangers akadémiájától, 2011-12-ben csak három bajnokin kapott lehetőséget, egy szezonnal később már 24 meccsen két gólig jutott. A csúcsot a tavalyi szezon jelentette, amikor 33 összecsapáson kilencszer volt eredményes, idén egyelőre 16 bajnokin háromszor talált be: augusztusban a Southampton és a Tottenham, szeptemberben pedig a West Ham United kapujába.

A 17 mérkőzés óta tartó góltalanságot szerdán a Bournemouth ellen sikerült megtörnie, amikor két gólt is szerzett a másodosztály élén álló együttes ellen a 3-1-es győzelemmel véget ért Ligakupa-találkozón.

A 20 éves játékos jelenlegi szerződése 2017-ben jár le, és a hírek szerint a Real Madrid és a Bayern München is szeretné megszerezni. Sterling egyelőre nem hosszabbított, pedig Brendan Rodgers edző szerint október óta folynak az egyeztetések.

“Remélem, hogy mihamarabb aláírja az új szerződést, mert azt hiszem, hogy ez a klub tökéletes a számára. És minden bizonnyal a következő néhány év is ezt igazolná” – mondta Gerrard a Daily Telegraph-nak. “A szurkolók szeretik, sokat fejlődött, és itt válhat igazi topjátékossá. Remélem, hogy azok, akik tanácsokkal segítik, rábírják arra, hogy maradjon.”

Gerrard azt mondta, nagyon szeret együtt játszani vele, csakúgy, mint annak idején Fernando Torressel és Michal Owennel is. “Nagyszerű együtt lenni vele a pályán, mert amikor a középpályán felnézek, ő a helyezkedésével vagy mozgásával mindig lehetőséget kínál az indításra vagy passzra” – tette hozzá.

A Liverpool vasárnap az Arsenalt fogadja, a hazaiak győzelmére 2.80 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a vendégek sikerére 2.60 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply