by

Erősen tartalékos lesz az Aston Villa

2014. December 20. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Ashley Westwood
A rengeteg sérült és az eltiltott játékosok miatt erősen tartalékos Aston Villa a zsinórban hetedik bajnoki győzelmére készülő Manchester Unitedet fogadja az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati mérkőzésén.

 

A Manchester United a gyenge szezonkezdet után alaposan beleerősített, a legutóbbi hat bajnokiját megnyerte (az előző fordulóban 3-0-ra verte a Liverpoolt), ezzel feljött a harmadik helyre a tabellán, öt pont a hátránya a második, városi rivális Manchester Cityvel és nyolc pont a listavezető Chelsea-vel szemben. A szombati ellenfél az Aston Villa lesz, amely egy négymeccses veretlenségi sorozatot zárt le a múlt hétvégén, amikor 1-0-ra kikapott a West Bromwich Albiontól, így visszacsúszott a 13. helyre.

A két csapat egymás elleni meccsein nagy fölényben van a Manchester United, az utolsó három szezonban összesen 18 gólt rámolt be a MU az Aston Villának, amely csupán hárommal tudott válaszolni. A Villa ráadásul 1995 óta nem tudta legyőzni a mostani ellenfelet. Ehhez jön még, hogy számos sérült van a birminghamiek keretében, Nathan Baker (térd), Joe Cole (térdín), Libor Kozak (törött láb), Philippe Senderos (vádli) és Ashley Westwood (térd) sem léphet pályára. Kieran Richardson és Alan Hutton eltiltott, Tom Cleverley pedig kölcsönben szerepel a Manchester Unitedből a Villában, de a kölcsönadási szerződés értelmében nem játszhat a vörös ördögök ellen.

A szezon elején a Manchester Unirtednél is sok volt a sérült játékos, de folyamatosan felépültek, ennek is köszönhető, hogy egyre jobban teljesít Louis van Gaal csapata. A holland szakember most csak Chris Smalling és Luke Shaw játékára nem számíthat sérülés miatt.

A szombati meccsen a hazai pályán játszó Aston Villa győzelmére 6.50, a döntetlenre 4.20, a Manchester United sikerére pedig 1.57 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply