by

Kulcsemberek térhetnek vissza az Arsenalba

2014. December 19. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Alex Oxlade Chamberlain
Az előzetes várakozásoktól eddig jócskán elmaradó Arsenal rangadót játszik a hétvégén, a Liverpool otthonában lép pályára.

 

Az ágyúsok gyengébb eredményei részben a rengeteg sérülésre vezethetőek vissza, Arsene Wenger az idény kezdete óta rendszeresen kénytelen kihagyni több kulcsjátékosátt a csapatból. A londoniak a hatodik helyen állnak a bajnokságban, s bár lemaradásuk csak két pont a negyedik West ham mögött, a szurkolók egyre türelmetlenebbül várják, hogy hírnevéhez méltóan szerepeljen a csapat.

A szintén gyengélkedő Liverpool elleni rangadón a megszerezhető három ponton kívül a presztízs is tét lesz, nem beszélve arról, hogy az ágyúsok lerázhatják magukról az egyik nagy riválist, amennyiben nyernek az Anfielden.

Wenger bizakodóan várja a találkozót, már csak azért is, mert több sérült is szépen gyógyul, közülük néhány akár már kezdőként is pályára léphet. Alex Oxlade-Chamberlain szinte biztosan ott lesz a kezdőben, Theo Walcott, Nacho Monreal, David Ospina és Tomas Rosicky pedig talán már kispadozhat majd.

“Walcott szereplésére kicsi az esély, csütörtökön kezdte el az edzéseket. Talán ott lesz a keretben, a pénteki edzés után döntök rőla. Reméljük, Oxlade-Chamberlain játékára számíthatunk, de szombaton még lesz egy orvosi tesztje, csak azután dől el, pályára léphet-e” – fogalmazott Wenger.

A Liverpool győzelmére 2.80 az odds, a döntetlenre 3.40, az Arsenal diadalára 2.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply