by

Naismith hosszabbított

2014. December 18. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Steven Naismith
Steven Naismith őszi teljesítményével új szerződést harcolt ki az Evertonnál, a skót csatár 2019-ig hosszabbított a liverpooli egyesülettel.

 

A liverpooli gárdában az idei szezon során Romelu Lukaku eddig a legeredményesebb, a belga támadó hat bajnoki találatot szerzett, Naismith 13 mérkőzésen szerzett öt góljával követi a házi góllövőlistán. A skót válogatott labdarúgó ezzel már ugyanannyi gólt szerzett, mint az elmúlt idényben 31 mérkőzésen összesen, nem csoda, hogy a liverpooli szakvezetés elégedett a teljesítményével.

Naismith 2012-ben a Rangersből igazolt az Evertonhoz, eredeti kontraktusa 2016-ig kötötte a klubhoz, amely azonban hároméves hosszabbítást ajánlott.

“Nagyon elégedett vagyok, ahogy ideigazoltam, egyből tudtam, hogy ez egy nagyszerű egyesület. Nagyon örülök a hosszabbításnak, amelynek köszönhetően további évekig a klub játékosa lehetek. Úgy gondolom, hogy az utóbbi időben jobban akarom a sikert, és ennek köszönhetően volt néhány jó meccsem” – jelentette ki az Everton honlapján Naismith, aki szerint ebben az idényben nagyot nőtt az önbizalma, ennek is köszönhető, hogy többször veszélyes az ellenfél kapujára.

Az Everton hosszú rossz sorozatot zárt le a QPR elleni hazai győzelemmel a hétvégén, a liverpooliak azt megelőzően négy meccsükből hármat elvesztettek, egyen pedig döntetlent játszottak. Roberto Martinez csapatának szombati ellenfele a szintén pocsék formában lévő Southampton lesz, amely egy hónapja még második volt a tabellán, ám négy, zsinórban elszenvedett vereség után visszacsúszott az ötödik helyre, majd legutóbb a Ligakupában is kikapott.

A Southampton sikerének az oddsa 2.37, a döntetlenre 3.40, az Everton győzelmére 2.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply