by

Továbbjuthat az Inter

2014. November 27. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Dodo
Ha az Internazionale akár egy pontot is szerez csütörtökön este hazai pályán a Dnyipro Dnyipropetrovszk ellen, akkor egészen biztosan továbbjut csoportjából az Európa-ligában, függetlenül az utolsó csoportforduló eredményétől.

 

A hétvégén az Inter az olasz bajnokságban nagyiramú rangadót játszott a városi rivális AC Milannal, a mérkőzés 1-1-re végződött, a csapat csak a kilencedik helyen áll a Serie A tabelláján, 14 ponttal lemaradva a listavezető Juventustól. Ezért is menesztették a múlt héten Walter Mazzarri vezetőedzőt, akinek a helyét a klub korábbi trénere, Roberto Mancini foglalta el, már a Milan ellen is ő ült a kispadon. Az Európa-ligában viszont sokkal jobban megy az olasz csapatnak, két győzelemmel és két döntetlennel, nyolc ponttal, veretlenül vezeti a csoportját, három négypontos csapat követi, így egy csütörtöki döntetlennel is biztos bejut a 32 közé.

“Nagyon nehéz meccs vár ránk, de meg kell nyernünk, és akkor a biztos továbbjutás tudatában vághatunk neki az év hátralévő részének”- fogalmazott az Inter védője, Juan, majd hozzátette, hogy Mancini érkezésével egy csapásra megváltozott a hangulat a csapatnál. “A Milan ellen is megmutattuk, hogy tudunk jól játszani, szerintem az új edző ki is hozza majd belőlünk a maximumot.”

A csütörtöki ellenfél, a Dnyipro Dnyipropetrovszk a hétvégén az ukrán bajnokságban csupán 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a kiesés elől menekülő Hoverlával, így a második helyen áll a tabellán, három ponttal lemaradva a listavezető Dinamo Kijevtől. A két csapat első fordulós meccsén az Inter idegenben D’Ambrosio góljával 1-0-ra győzött, a mostani találkozón a Dnyipro idegenbeli győzelmére 5.50 az odds, a döntetlenre 3.50, az olaszok sikerére pedig 1.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply