by

Rodgers állása veszélyben

2014. November 24. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Brendan Rodgers
A Liverpool a hétvégén megint kikapott, Brendan Rodgers tisztában van vele, hogy az állása veszélyben van.

 

A liverpooli együttes tovább folytatja idei vesszőfutását, az egész szezonban szenvedő alakulat vasárnap négy meccsesre növelte nyeretlen időszakát. A Liverpool a Newcastle, a Real Madrid és a Chelsea után kikapott a Crystal Palace-tól, az újabb kínos vereséggel pedig veszélybe került a menedzser állása.

A gárda vasárnap vezetést szerzett, de végül 3-1-re kapott ki idegenben, és így visszacsúszott az angol bajnokság 12. helyére. A menedzser tisztában van vele, hogy a rossz szereplésért vállalnia kell a felelősséget.

“Nem vagyok annyira arrogáns, hogy azt higgyem, hogy olyan az állásom, amely mindent kibír. Minden menedzser tudja, hogy győzelmeket kell szerezni, teljesíteni kell a csapatnak. Én is a legjobbat akarom kihozni a csapatból, ám most még keményebben kell küzdenem nekem is” – jelentette ki Rodgers.

A menedzser szerint jelenleg kevés az önbizalma a csapatnak, és ennek köszönhető, hogy a játékosok sokkal fásultabbak és kevésbé összetartóak.

A Liverpool a Bajnokok Ligájában javíthat, szerdán a bolgár Ludogorec ellen lép pályára: a bolgárok sikerének az oddsa 4.00, a döntetlenre 3.75, az angolok győzelmére 1.95 a szorzó.

Az angol gárdának a nemzetközi porondon is javítania kell, a B csoportban ugyanis három pontjával csak harmadik. A Ludogorec szintén három ponttal sereghajtó a kvartettben. A bolgár gárda a hazai pontvadászatban a CSZKA Szófia otthonában ikszelt.

A két csapat első meccsét a Liverpool nyerte 2-1-re.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply