by

Di Natale Baggiót üldözi

2014. November 24. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio di Natale
Antonio di Natale 200. gólját szerezte a Serie A-ban, majd kijelentette, hogy nem biztos benne, hogy a nyáron visszavonul.

 

Az Udinese remekül kezdte a bajnoki szezont, ám az elmúlt meccseken visszaesett. Az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi körében az udinei gárda hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Chievo ellen, a hazai gólt a veterán Antonio di Natale szerezte, akinek ez a 200. találata volt az olasz élvonalban.

“Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, vezetést szereztünk, de a nagyon jól szervezett Chievo egy remek góllal egalizált. Összességében az egy pont sem rossz” – mondta a meccsről Di Natale, aki 200. találata után a csapattársaknak köszönte meg a segítséget. “Minden korábbi és jelenlegi csapattársamnak, valamint minden edzőmnek köszönöm, hogy támogattak. És persze a családomnak, akik mindig a hátam mögött álltak.”

Di Natale már csak öt góllal marad el Roberto Baggio karriercsúcsától, az egykori legendás támadó 205 góllal a háta mögött vonult vissza. Ha az udinei öt góllal megtoldja eddigi teljesítményét, akkor Baggiót megelőzve a Serie A góllövő örökrangsorának a hatodik helyére léphet fel, az élen Silvio Piola áll 275 találattal.

Di Natale korábban azt mondta, hogy a szezon végén visszavonul, de a jelek szerint könnyen lehet, hogy meggondolja magát.

“Még van hat hónapom ezen gondolkozni, és megbeszélni a részleteket a klub vezetésével. De mindegy, hogy alakul, nem fogok bánkódni” – jelentette ki a 37 éves támadó, aki 2004 óta erősíti az Udinesét.

Az olasz bajnokság következő fordulójában az Udinese-t a Milant látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.61, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 5.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply