by

Tevez élete formájában

2014. November 23. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Tevez
A Juventus simán verte a Laziót szombaton az olasz labdarúgó-bajnokságban, Carlos Tevez gólt szerzett, amellyel már egyedül vezeti a góllövőlistát.

 

A torinói alakulat a Serie A 12. fordulójában rangadón aratott győzelemmel tartotta meg első helyét a tabellán. A Juventus Paul Pogba duplájával és Carlos Tevez találatával győzte le a Laziót, az argentin kilencedik gólját szerezte a pontvadászatban. Tevez ezzel megelőzte a nápolyi Jose Callejont a góllövőlistán és már egyedül vezeti azt.

A 30 éves támadó a mérkőzés kapcsán kijelentette, hogy élete formájában játszik idén.

“Egy remek klub tagja lehetek, örömmel játszom, és mindent beleadok a pályán. Azt kell, hogy mondjam, még sosem játszottam pályafutásom során ilyen jól” – mondta a mindkét manchesteri klubot is megjárt Tevez.

Az argentin csatár azonban már a következő meccsre koncentrál, a Juventus a Bajnokok Ligájában a Malmö otthonában lép pályára.

“Most nem szabad azzal foglalkozni, hogy hogy állunk a BL-ben, első a Malmö elleni mérkőzés. Ugyanúgy kell játszanunk, ahogy a Parma és a Lazio ellen tettük, és ha hozzuk azt a szintet, akkor nem veszíthetünk” – véli az argentin gólvágó.

Négy mérkőzés után a Juventus a BL A csoportjában hat ponttal harmadik, míg a Malmö három ponttal sereghajtó.

A két csapat első meccsén a Juventus 2-0-ra győzött hazai pályán.

A svédek szerdai sikerének az oddsa 8.50, a döntetlenre 4.75, az olaszok győzelmére 1.36 a szorzó.

A malmöi gárda legutóbb a svéd kupában lépett pályára, és hosszabbítás után 2-1-re nyert a Halmia otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply