by

A Puskás Akadémia legyőzte a sereghajtó Haladást

2014. November 23. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Puskás Akadémia hazai pályán 1-0-ra nyert a sereghajtó Szombathelyi Haladás ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 15. forduló:

Puskás Akadémia FC – Szombathelyi Haladás 1-0 (1-0)

Felcsút, 704 néző, v.: Németh Á.
gólszerző: Tischler (35.)
sárga lap: Szakály D. (64.), illetve Kopúnek (77.), Zsirai (81.)

  • Puskás Akadémia: Danilovic – Margitics, Kelic, Tar, Gohér – Szélesi, Polonkai – Denkovic (Sallai R., 61.), Szakály D. (Lorentz 67.), Harsányi (Hudák 89.) – Tischler
  • Haladás: Mursits – Schimmer, Jagodics M., Dvorschák (Rocchi 75.), Zsirai – Kopúnek, Iszlai – Gaál B. (Nagy O. 59.), Jefremov (Halmosi 59.), Városi – Radó

A Puskás Akadémia az első negyedórában több gólt is szerezhetett volna a vendégek védelmének és kapusának asszisztálása mellett, de egyik helyzetüket sem sikerült kihasználniuk. Az első játékrész közepén kiegyenlítettebbé vált a játék, mégis ekkor tudták megszerezni a vezetést a hazaiak Tischler Patrik fejesével. A Haladás az első 45 percben elvétve jutott csak el a hazai kapuig, de komoly gólszerzési lehetősége nem volt.

A fordulást követően nagyot esett a mérkőzés színvonala, többnyire mezőnyjáték zajlott. A Haladás elkeseredetten próbálkozott a gólszerzéssel, de a Puskás magabiztosan őrizte egygólos előnyét.

bszt \ slr \ hgp

MTI 2014. november 22., szombat 18:12

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply