by

Kloppot lesújtotta Reus sérülése

2014. November 23. Sunday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Marco Reus
Marco Reus a Paderborn elleni bajnokin ismét hordágyon hagyta el a játékteret, a Borussia Dortmund labdarúgója ezúttal is bokasérülést szenvedett.

 

A Borussia Dortmund már 2-0-ra vezetett szombaton idegenben, Pierre-Emerick Aubameyang találata után még az első játékrészben Marco Reus is bevette a paderborni kaput. Azonban a második félidőben a dortmundiak ismét összezuhantak, végül csak egy pontot gyűjtöttek be, és továbbra is a kiesőzóna közelében állnak.

Ráadásul Jürgen Klopp ismét elvesztette Reust, a gólszerzőt a 67. percben hordágyon kellett levinni a pályáról, miután Marvin Bakalorz elleni összecsapása után a földön maradt. A német válogatott idén már nem először sérült meg, a világbajnokságról is lemaradt.

“Nagyon nehéz a fociról beszélni Marco Reus sérülésének az árnyékában” – mondta a döntetlent követően Klopp. “Nincs baj ezzel a döntetlennel, nagyra tartom a munkát, amit itt Paderbornban végeznek. Az első félidőben jól játszottunk, aztán egy egészen más játék alakult ki, mert hagytuk őket hosszú labdákkal variálni.”

Reus ismét bokasérülést szenvedett, a meccs után még nem lehetett megjósolni, hogy milyen hosszú kihagyásra kell számítania.

A Borussia Dortmund 12 forduló után mindössze a 15. helyen áll a Bundesliga tabelláján, ráadásul a mögötte álló három csapat egy meccsel kevesebbet játszott.

Klopp csapata már biztosan továbbjutott a Bajnokok Ligája D csoportjában, szerdán az Arsenal otthonában lép pályára: az angolok sikerének az oddsa 2.40, a döntetlenre 3.40, a németek győzelmére 2.80 a szorzó.

A két csapat első meccsét a Borussia Dortmund nyerte 2-0-ra a csoportkör során.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply