by

Magyarország vs. Finnország – 2014/11/14

2014. November 12. Wednesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA EURO-2016

magyarorszag VS

UEFA Euro 2016

2014/11/14 20:45 (CET),

Groupama Aréna

Finnorszag
Csoport pozíció: 4 Csoport pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA Euro 2016 selejtező, F csoport, 4. forduló: Magyarország labdarúgó-válogatottja a Groupama Arénában fogadja Finnország válogatottját.

A magyar válogatott saját otthonában az első fordulóban meglepetésre kikapott 2-1-re Észak-Írországtól, a másodikban Bukarestben 1-1 arányú döntetlent ért el Romániával, majd legutóbb a Feröer-szigetekre látogatott és bár elég nehezen, de 1-0-ra nyerni tudott. Így eddig 4 pontot gyűjtött be és 3-3-as gólaránya van, amivel 4. a csoportban, a százszázalékos 9 pontos Észak-Írország, a 7 pontos Románia és az ugyancsak 4 pontos Finnország mögött.

A finn labdarúgó-válogatott az első körben a Feröer-szigetekre látogatott és 3-1-re nyert, majd a másodikban Görögországot fogadta és 1-1 arányú döntetlent ért el, az utolsó fordulóban pedig Románia volt a vendége és 2-0 arányú vereséget szenvedett. Finnország tehát a 4 pontjával jelenleg 3. a csoportban.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.20 1 | 2.20 Sportingbet X | 3.20 X | 3.20 Unibet 2 | 3.35 2 | 3.35 Unibet

A szakértők szoros mérkőzésre számítanak, talán Magyarországnak kicsivel nagyobb esélyt adnak a győzelemre. Ezen a mérkőzésen egyik csapatnak sem lesz könnyű dolga.

Dárdai Pál ideiglenes szövetségi kapitány olyan csapatot próbál összeállítani, amely ütőképes lehet a finnek ellen, valószínűleg a pályára lépők között ott lesznek Király Gábor, Nemanja Nikolics, Szalai Ádám, Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán, Juhász Roland, Tőzsér Dániel, Korcsmár Zsolt, stb.

A másik oldalon, Mixu Paatelainen a finn szövetségi kapitány, pontot esetleg pontokat szerezni jön Budapestre csapatával, a finn pályára lépők között biztosan ott lesznek Riku Riski, Teemu Pukki, Perparim Hetemaj, Roman Eremenko, Joona Toivio, Tim Sparv, Alexander Ring, Niklas Moisander, stb.

Dárdai Pál nyugalomra int és türelmes játékot kér a csapattól, a közönségtől pedig biztatást.

Paatelainen szövetségi kapitány óvatos az esélyeket illetően, de azt nem tagadja, hogy pontszerzés reményében utaztak Budapestre.

A két válogatott utóbbi 5 találkozóján vagy döntetlen született, vagy pedig a vendég csapat győzött, ez egyszer Finnországnak sikerült, egyszer pedig Magyarországnak.

A 8 egymás elleni mérkőzésből a magyar válogatott hármat tudott megnyerni, 3-szor döntetlen született, 2-szer pedig a finnek győztek.

A legutóbbi találkozón, egy barátságos mérkőzésen Budapesten Finnország győzött 2-1 arányban.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Magyarország 10 5 2 3
Finnország 10 3 4 3

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Magyarország – hazai 5 2 1 2
Finnország – vendég 5 2 2 1

Összegzés:

Hiszek abban, hogy a magyar válogatott képes lesz legyőzni ezen a mérkőzésen Finnországot. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Magyarország győzelem | 2.20 Magyarország győzelem | 2.20 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/11/12, 9:30

Related Articles

Leave a Reply