by

Dinamo Zagreb vs. Salzburg – 2014/11/06

2014. November 6. Thursday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Európa Liga

Dinamo Zagreb VS

UEFA Európa Liga

2014/11/06 19:00 (CET),

Maksimir Stadion

FC Red Bull Salzburg
Csoport pozíció: 3 Csoport pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, D csoport, 4 kör: a horvát Dinamo Zagreb otthonában fogadja az osztrák Salzburgot.

A Dinamo Zagreb a csoport első fordulójában az Astrat fogadta és 5-1-re győzte le, a másodikban a másodikban a Celtic vendége volt és 1-0-ra kapott ki, míg az utolsó fordulóban a Salzburghoz látogatott és 4-2 arányú vereséget szenvedett. 3 pontjával jelenleg 3. a csoportban a Salzburg és a Celtic mögött.

Az osztrák együttes elleni mérkőzés után a horvát csapat három mérkőzést játszott, kettőt a bajnokságban és egyet a Horvát Kupában. Az első mérkőzésen a bajnokságban az Osijeket fogadta és győzte le 5-0-ra, a második meccsén a Horvát Kupa keretében az Opatijat győzte le 4-2-re, az utolsó találkozóján pedig ugyancsak a bajnokságban 0-0 arányú döntetlent ért el az RNK Split otthonában. A Dinamo Zagreb 14 forduló után 36 pontjával veretlenül vezeti a horvát 1. HNL-t.

A Salzburg az első körben a Celtic-et fogadta és 2-2 arányú döntetlent játszott velük, a 2. körben az Astra vendégeként győzött 2-1-re, a harmadikban tehát a Dinamo Zagrebet fogadta és győzte le 4-2-re. 7 pontjával jelenleg vezeti a csoportot, az ugyancsak 7 pontos Celtic előtt.

A horvát csapat elleni meccs után a Salzburg két mérkőzést játszott az osztrák Bundesligában és egyet az Osztrák Kupában. Előbb a bajnokságban a Grödig vendége volt és 2-2 arányú döntetlent ért el, majd az Osztrák Kupában az Innsbruckot győzte le hosszabbítás után 2-1-re, legutóbb pedig ugyancsak a bajnokságban az Admirat fogadta és 2-0-ra nyerni tudott. 14 forduló után 31 ponttal vezeti az osztrák bajnokságot.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.15 1 | 3.15 Winmasters X | 3.75 X | 3.75 Unibet 2 | 2.23 2 | 2.23 Unibet

Kiegyensúlyozott mérkőzésre lehet számítani, talán kicsit esélyesebb lehet a Salzburg, de nehéz jóslatokba bocsátkozni.

A Dinamo Zagrebnek nyerni kell ezen a mérkőzésen, ellenkező esetben esélyeik a továbbjutásra minimálisra csökkennek. Ha ellenben Gulácsi Péter együttese a Salzburg nyer, akkor ők biztos továbbjutók lesznek. Így tehát mindkét együttes kellően motivált tud lenni, hogy egy érdekes, küzdelmes, jó színvonalú mérkőzésre lehessen számítani.

Zoran Mamic, a Dinamo Zagreb vezetőedzője több mint bizonyos, hogy a pályára küldi a következő játékosokat: Wilson Eduardo, Ángelo Henríquez, El Arabi Hilal Soudani, Marcelo Brozovic, Josip Pivaric, Arijan Ademi, Domagoj Antolic, Leonardo Sigali, Ivo Pinto, stb.

A másik oldalon Adi Hütter vezetőedző, szintén győzni szeretne, ezért igyekszik olyan csapatot összeállítani amely képes erre, valószínű, hogy játszani fog Jonatan Soriano, Marcel Sabitzer, Kevin Kampl, Christoph Leitgeb, Stefan Ilsanker, André Ramalho, Martin Hinteregger, Andreas Ulmer, Peter Ankersen, Gulácsi Péter, stb.

A két együttes eddig 3-szor találkozott egymással, 2-szer a Salzburg győzött, egyszer pedig döntetlen született.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Dinamo Zagreb 10 6 2 2
Salzburg 10 8 1 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Dinamo Zagreb – hazai 5 5
Salzburg – vendég 5 4 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a Dinamo Zagreb nem fogja kiengedni ezt a mérkőzést a markából és legyőzi a Salzburgot. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Dinamo Zagreb győzelem | 3.15 Dinamo Zagreb győzelem | 3.15 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/11/06, 13:57

Related Articles

Leave a Reply