by

Van Gaal Rooneynak szavaz bizalmat

2014. October 31. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Louis Van Gaal
A Manchester United menedzsere bejelentette, hogy Radamel Falcao nem épült fel a sérüléséből, helyén Wayne Rooney kap szerepet a manchesteri rangadón.

 

A Manchester United kolumbiai támadója a héten egy rúgást kapott a bokájára, a kisebb sérülés miatt Louis van Gaal nem akar kockáztatni, Falcao ezért biztosan kihagyja a Manchester City elleni rangadót. A csatárposzton a sérült játékos helyét Wayne Rooney veheti át.

Egy szeptemberi kiállítása után három meccset eltiltás miatt kihagyó Rooney a szigetországi sajtó szerint kisebb sérüléssel bajlódik, de Van Gaal ezt cáfolta és kijelentette, hogy Falcao helyén a csapatkapitány fog szerepelni a manchesteri városi derbin.

“Falcao sérült, Rooney nem is volt. Tud játszani, ő a kapitányom, mellette pedig Antonio Valencia kaphat szerepet” – mondta pénteken a holland szakember.

Várhatóan ismét kezdőcsapat tagja lehet Marouane Fellaini is, akit korábban sokat kritizáltak, de az utóbbi időben jól szerepelt és fontos gólokat szerzett.

“Remekül játszott, és megérttette magát a társaival. Sokat volt sérült, de ha egészséges, akkor játszatnom kell, mert nagyon jól teljesít mostanában” – mondta a belga focista kapcsán a holland szakember.

A címvédő Manchester City a harmadik, míg a Manchester United a 8. helyen várja a vasárnapi rangadót: a hazai győzelem oddsa 1.90, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 4.33 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz meccsén nem született döntetlen, a Manchester City hat, a United négy mérkőzésen győzött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply