by

Mourinho szerint Diego Costa játszhat

2014. October 31. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
Jose Mourinho szerint a spanyol támadó felépült sérüléséből, és akár pályára is léphet a Queens Park Rangers elleni bajnokin.

 

Diego Costa a nyári világbajnokság után formán kívül kezdte a szezont, majd a spanyol válogatott Európa-bajnoki selejtezői során meg is sérült. A támadó combizomsérülést szenvedett, ami miatt négy meccset ki kellett hagynia, az eset kapcsán feszültség alakult ki a Chelsea menedzsere és a válogatott szövetségi kapitánya között.

Mourinho azóta kijelentette, hogy biztosan jó kezekben vannak a játékosai a válogatottaknál, míg Vicente del Bosque hajlik rá, hogy a novemberi összecsapásokra nem hívja be Diego Costát.

“A válogatott meccsek után négy mérkőzésre elvesztettük, három különböző sorozatban nem tudott szerepelni. Most visszatérhet, de különleges bánásmódra van szüksége. Nekünk most szerencsénk volt, mert nagyon nehéz, ha az embernek csak egy jó csatára van, nekünk több is” – utalt Mourinho arra, hogy a Chelsea az említett időszakban sem esett vissza, és nagy előnnyel vezeti az angol bajnokság tabelláját.

“Azt hiszem, hogy tudom, hogy mire számíthatok a QPR elleni bajnokin, biztosra mondom, hogy nehéz dolgunk lesz. Ez az első alkalom, hogy a QPR ellen játszik csapatom, London ezért is nagyszerű város, mert annyi a rangadó itt” – tette hozzá a portugál menedzser.

A listavezető Chelsea szombati sikerének az oddsa 1.18, a döntetlenre 8.50, a 19. QPR győzelmére 17.00 a szorzó. A két gárda legutóbb a 2012/2013-as szezonban csapott össze egymással, akkor a Stamford Bridge-en nyerni tudott a vendégcsapat, míg a QPR otthonában döntetlen született.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply