by

Koeman jó folytatást vár

2014. October 31. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Ronald Koeman
A Ronald Koeman vezette Southampton kilenc forduló után a második helyen áll a Premiershipben, és a szakember szerint a folytatás is hasonló lehet.

 

A Southampton egy évvel ezelőtt újoncként lepte meg a Premiership mezőnyét remek teljesítményével, és bár az idény végére visszaesett a teljesítménye, a liga egyik legüdébb színfoltja volt. Nyáron több kulcsember is távozott a keretből, így például Dejan Lovren, Adam Lallana és Rickie Lambert is, valamint váltás történt a kispadon is, Ronald Koeman vette át az irányítást.

A változások miatt kevesen vártak olyan jó rajtot az együttestől, mint amit végül megvalósított a gárda, Koeman szerint nincs semmi meglepő az eredményes szereplésben, ő maga a folytatást is hasonlónak várja.

“Sokan meglepődhettek a rajtunkon, de én végig hittem a játékosokban és a csapatszellemben. Jó játékosaink vannak, szeretjük játszani a futballt, és mások is élvezik a stílusunkat. A jó rajt remek csapatszellemet eredményezett, talán ez a legnagyobb erényünk most. Tudom, hogy folytatni tudjuk az eredményes szereplést, nincs is miért aggódnunk, hiszen kevés jobb csapat van a ligában a Southamptonnál” – mondta magabizosan Koeman.

A szentek hétvégén a Hull City otthonában lépnek pályára. A hazaiak az utóbbi hetekben pontot loptak a Liverpooltól és az Arsenaltól is, ráadásul mindkétszer idegenben. A Southampton legutóbb a Stoke-ot verte 1-0-ra, azt megelőzően a Sunderlandet ütötte ki 8-0-ra, vagyis önbizalommal telve várhatja a Hull elleni összecsapást.

A hazaiak győzelmére 4.00 az odds, a döntetlenre 3.50, a Southampton diadalára 2.05 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply