by

Pogba szerződést hosszabbított

2014. October 24. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Paul Pogba
A Juventus tájékoztatása szerint Paul Pogba 2019-ig hosszabbított, ezzel cáfolva a távozásáról szóló pletykákat.

 

Pogba a Juventus elmúlt évi sikereinek egyik motorja volt, Arturo Vidallal együtt a torinóiak legjobbjaként tartják számon. A francia válogatott játékos Antonio Conte irányítása alatt is kulcsember volt, és helyzete nem változott Massimiliano Allegri nyári érkezése után sem. A Juventus messzemenőkig elégedett a teljesítményével, amellyel a játékos már más klubok érdeklődését is felkeltette.

A nyári átigazolási időszakban a Paris Saint-Germain és a Real Madrid is érdeklődött iránta, de a Juventus meg tudta tartani egyik legjobbját. Azonban az eligazolásáról szóló pletykák a szezon közben sem halkultak el, ezért a zebrák igyekeztek egyértelművé tenni, hogy Pogba nem eladó.

A mindössze 21 éves labdarúgó a Juventus bejelentése szerint három évvel meghosszabbította 2016-ban lejáró kontraktusát, Giuseppe Marotta ügyvezető igazgató pénteken számolt be az örömhírről.

“A reggeli órákban sikerült megállapodni Paul Pogba szerződésének a meghosszabbításáról, ennek értelmében 2019-ig erősíti tovább csapatunkat” – szól a hivatalos bejelentés.

A hosszabbítás tényét a játékos ügynöke, Mino Raiola is elismerte, és kijelentette, hogy mindkét fél örül annak, hogy a tehetséges francia továbbra is a torinói klubot fogja erősíteni.

A címvédő és listavezető Juventus vasárnap a 16. helyezett Palermót látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.22, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére 15.00 a szorzó.

Az elmúlt szezonban hazai pályán és idegenben is a Juventus győzött 1-0-ra. A Palermo legutóbb 2010-ben verte Torinóban a Juventust.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply