by

Liverpool vs. Real Madrid – 2014/10/22

2014. October 22. Wednesday in Elemzés, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Bajnokok Ligája

Liverpool FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/10/22 20:45 (CET),

Anfield Road

Real Madrid CF
Csoport pozíció: 2 Csoport pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, B csoport, 3 kör: az angol Liverpool az Anfield Road-ban fogadja a spanyol Real Madridot.

A Liverpool az első csoportmérkőzésén 2-1-re győzte le a Ludogorets-et, a másodikon pedig a Basel vendégeként 1-0 arányú vereséget szenvedett.

A Premier Ligában a Basel elleni meccs után két találkozója volt és mindkettőt megnyerte, előbb a W est Bromot fogadta és győzte le 2-1-re, majd a QPR-hez látogatott és 3-2-re diadalmaskodott. Az angol bajnokság tabelláján jelenleg az 5. helyet foglalja el 13 ponttal és 9 ponttal van lemaradva az első helyen álló Chelseatől.

A Real Madrid az első fordulóban a Baselt fogadta és győzte le 5-1-re, a másodikban pedig a Ludogorets vendége volt és bár nehezen, de 2-1-re nyert.

A Ludogorets elleni összecsapás után a Real ugyancsak két mérkőzést játszott a spanyol bajnokságban, előbb az Athletic Bilbaot fogadta, majd a Levante vendége volt és mindkét találkozón egyaránt 5-0-ra nyert. A királyiak a spanyol bajnokság 3. helyén tartózkodnak 18 ponttal, 4 ponttal lemaradva az első helyen álló Barcelonától.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 4.75 1 | 4.75 Unibet X | 4.00 X | 4.00 Unibet 2 | 1.74 2 | 1.74 Unibet

A mérkőzés esélyese egyértelműen a Real Madrid, de számítani kell a Liverpool ellenállására.

A Liverpool is jó játékerőt képvisell, olyan nevek szerepelnek benne mint Mario Balotelli, Daniel Sturridge, Emre Can, Adam Lallana, Coutinho, Steven Gerrard, Martin Skrtel, Kolo Touré, Alberto Moreno, stb. Edzőjük, Brendan Rodgers úgy készítette fel őket a mérkőzésre, hogy mindent megtegyenek a győzelemért.

A másik oldalon, Carlo Ancelotti csapatában világsztárok vannak, közülük talán a legjobbak Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Javier Hernández, Luka Modric, Isco, Gareth Bale, James Rodríguez, Toni Kroos, Sami Khedira, Pepe, Sergio Ramos, Fábio Coentrao, Marcelo, stb

A két együttes 2009-ben találkozott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, akkor mindkét mérkőzést a Liverpool nyerte meg, az elsőt a Real otthonában 1-0-ra, a másodikat Liverpoolban 4-0-ra.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Liverpool 10 4 2 4
Real Madrid 10 8 2

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Liverpool – hazai 5 2 2 1
Real Madrid – vendég 5 4 1

Összegzés:

A Liverpool jelenlegi játékereje és formája nem hiszem, hogy meg tudná akadályozni a Real Madridot abban, hogy nyerjen ezen a mérkőzésen. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Real Madrid győzelem | 1.77 Real Madrid győzelem | 1.77 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/10/22, 8:40

Related Articles

Leave a Reply