by

Küzdelmes mérkőzésen pontosztozkodás Kecskeméten

2014. October 22. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Kecskemét és a Győr az esőzés miatt a hetedik fordulóban félbeszakadt mérkőzés szerdai újrajátszásán 1-1-es döntetlent játszott egymással a labdarúgó OTP Bank Ligában.

 

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Kecskeméti TE – Győri ETO FC 1-1 (0-1)

Kecskemét, 922 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Bebeto (60., 11-esből), illetve Lipták (36.)
sárga lap: Balázs (16.), Botka (26.), illetve Dinjar (24.), Svec (62.), Strestik (63.), Lang (83.)

  • Kecskeméti TE: Tujvel – Botka (Gréczi, 58.), Lovric, Karan, Gyagya, Varga – Savic (Vukasovic, 89.), Eninful, Kitl – Balázs, Bebeto (Novák, 81.)
  • Győri ETO FC: Kocic – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Kamber, Windecker – Varga, Rudolf (Strestik, 58.), Martinez (Koltai, a szünetben) – Priskin (Kvilitaia, 70.)

Az első félidőben egyik csapat sem tudott fölényt kiharcolni, egy megpattant lövésből azonban a Győr vezetéshez jutott. A második félidőben veszélyesebben támadott a Kecskemét, egy kézre pattant labda miatt pedig tizenegyeshez jutott, amelyet Bebeto biztosan értékesített. Az egyenlítő gól után a hazai csapat többet támadott, de csatárai nem tudtak gólt lőni.

A Kecskeméti TE-Győri ETO FC mérkőzést azért játszották újra, mert a hetedik fordulóban 1-1-es állásnál az esőzés miatt Solymosi játékvezető az 58. percben lefújta a mérkőzést.

bgj \ sgj \ ppd

MTI 2014. október 22., szerda 20:06

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply