by

Folytatná jó sorozatát az Inter

2014. October 22. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Hernanes
A hazai pályán nyolc nemzetközi tétmérkőzés óta veretlen Internazionale labdarúgócsapata az eddigi két Európa-liga találkozóján egyaránt 0-0-s döntetlent játszó Saint-Étienne-t fogadja csütörtökön este.

 

A Saint-Étienne három nyeretlen meccs (két vereség, egy döntetlen) után tudott a hétvégén győzni a francia bajnokságban, ezzel feljött az ötödik helyre a tabellán. A csütörtöki Európa-liga ellenfél, az Internazionale az olasz bajnokságban rangadót játszott hazai pályán a Napolival, és úgy végzett 2-2-re, hogy tíz perccel a vége előtt még 0-0 volt az állás, Hernanes pedig a 91. percben mentett pontot a hazaiaknak. A zsinórban harmadik bajnokiján is nyeretlen Inter jelenleg csupán a kilencedik helyen tanyázik a Serie A-ban.

Az Európa-ligában viszont az olasz csapat eddig mind a két meccsét megnyerte, előbb Ukrajnában győzött a Dnyipro Dnyipropetrovszk ellen 1-0-ra, majd hazai pályán a Qarabagot verte 2-0-ra. A Saint-Étienne mindkét eddigi meccsén döntetlent játszott, a Qarabag ellen idegenben 0-0-t, és ugyancsak gólnélküli döntetlenre végzett otthon a Dnyipróval.

Az Inter a nemzetközi kupaporondon nyolc mérkőzés óta veretlen hazai pályán, legutóbb a 2012/2013-as szezonban még a Hajduk Splittől kapott ki a csapat az Európa-ligában. Ezzel szemben a Saint-Etienne a legutóbbi három idegenbeli meccsén nem tudott nyerni.

Az Inter játékosa, Fred Guarin számára azért is lesz érdekes a mérkőzés, mert volt klubja ellen léphet pályára. Nem játszhat viszont az olaszoknál sérülés miatt Hugo Campagnaro, Danilo D’Ambrosio, Yuto Nagatomo és Pablo Daniel Osvaldo sem. A Saint-Étiennél Francois Clerc és Mevlut Erdinc biztosan nem tudja vállalni a játékot, Romain Hamouma és Loic Perrin szereplése pedig kérdéses.

A csütörtöki mérkőzésen a hazai pályán játszó Internazionale győzelmére 1.75 az odds, a döntetlenre 3.80, a Saint-Étienne sikerére pedig 5.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply