by

Rengeteg a sérült a PSG-nél

2014. October 21. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Thiago Silva
Sérülések hátráltatják a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának helyzetét, a francia bajnok a BL F csoportjának harmadik fordulójában a ciprusi APOEL otthonában lép pályára kedden.

 

A vendégek a 2014-15-ös idényben még veretlenek, de a bajnokságban így is hétpontos hátrányban vannak a listavezető Olimpique Marseille mögött. De legalább amiatt megnyugodhat Laurent Blanc, hogy a csapat visszatalált a győzelemhez vezető útra: a Toulouse és a Monaco elleni 1-1-es döntetlen után a hét végén, idegenben verte 3-1-re a Lens együttesét.

Ami komoly baj viszont, hogy sok a hiányzó, és a rengeteg döntetlen kicsit megingatta a klubvezetők Blanc-ba vetett bizalmát.

A csapatkapitány Thiago Silva egy augusztusi, Napoli elleni barátságos mérkőzés óta nem játszott, és bár a szakvezetés tervezte, hogy a Lens ellen már pályára küldi, végül ez elmaradt. A svéd Zlatan Ibrahimovic kihagyta a legutóbbi öt mérkőzést, mert nem javul saroksérülése, de Ezequiel Lavezzi húzódása is túl makacsnak bizonyul. David Luiz és Marquinhos izomsérülése sem gyógyul a megfelelő ütemben, hol játszik a két brazil, hol nem, így aztán a védelem közepén Zoumana Camarának és Thiago Mottának kell helyt állnia.

Blaise Matuidi a combját fájlalta, így le kellett cserélni a hét végén, míg a világ legbutább kiállítását Edinson Cavani könyvelhette el, lövöldözős gólöröme nemcsak a bírónál, de Blanc-nál is kiverte a biztosítékot.

A ciprusi együttes nagyon jól szerepelt eddig, Barcelonában csak 1-0-ra kapott ki, majd hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a holland Ajax ellen. A hazai liga éllovasánál ugyanakkor akadnak szintén hiányzók, a portugál középpályás, Nuno Morais mellett hiányzik majd a szélső Stathis Aloneftis is, de kérdéses Pieros Sotiriou és Gustavo Manduca játéka is.

Az APOEL hazai győzelmére 7.00 az odds, a döntetlenre 4.00, míg a PSG idegenbeli sikerére 1.57 szorzóval lehet fogadni. A két csapat utoljára az 1993-94-es Kupagyőztesek Európa Kupája sorozatban csapott össze, akkor az első fordulót a franciák 3-0-s összesítéssel abszolválták.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply