by

AS Roma vs. Bayern München – 2014/10/21

2014. October 21. Tuesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

AS Roma VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/10/21 20:45 (CET),

Stadio Olimpico

Bayern München
Csoport pozíció: 2 Csoport pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, E csoport, 3 kör: rangadóra kerül sor ebben a csoportban, hisz az első és a második helyezett találkozik, az AS Roma fogadja otthonában a Bayern Münchent.

Az AS Roma az első fordulóban a CSZKA Moszkvát fogadta és győzte le 5-1-re, a második fordulóban pedig a Manchester City vendége volt és 1-1 arányú döntetlent harcolt ki. Ezekkel az eredményekkel csoportjában a 2. helyen áll a Bayern München mögött és a Manchester City előtt.

A City elleni mérkőzés után a Roma az olasz bajnokságban előbb kikapott a Juventustól 3-2-re, majd 3-0-ra legyőzte a Chievot. A Serie A-ban jelenleg 2. 18 ponttal, 3 ponttal megelőzve a Sampdoriat és 1 ponttal lemaradva a Juventustól.

A Bayern München 6 ponttal vezeti a csoportot, előbb Münchenben a Manchester City ellen győzött 1-0-ra, majd a CSZKA Moszkva vendégeként nyert ugyancsak 1-0-ra.

A CSZKA Moszkva elleni mérkőzés után a Bayern két bajnokit játszott, először a HSV Hannovert fogadta és győzte le 4-0-ra, majd a Werder Brement látta vendégül és hengerelte le 6-0-ra. A Bayern 20 ponttal veretlenül vezeti a Bundesligát, 4 ponttal megelőzve a Borussia Mönchengladbachot.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.95 1 | 3.95 Winmasters X | 3.60 X | 3.60 Unibet 2 | 1.93 2 | 1.93 Unibet

A szakemberek az eredmények alapján a Bayern Münchent látják esélyesebbnek, de ezen a szinten a futballban bármi megtörténhet.

Mindkét együttesben nagy egyéniségek vannak, akik bármikor eldönthetik a mérkőzés kimenetelét.

Az AS Romában ott van Gervinho, Mattia Destro, Francesco Totti, Juan Manuel Iturbe, Alessandro Florenzi, Daniele De Rossi, Kevin Strootman, Radja Nainggolan, Maicon, Ashley Cole, Vasilis Torosidis, stb.

A másik oldalon a Bayern Münchenben talán még nagyobb nevek szerepelnek, többek között ott van Thomas Müller, Arjen Robben, Robert Lewandowski, Bastian Schweinsteiger, Mario Götze, Xherdan Shaqiri, Franck Ribéry, Thiago Alcántara, Xabi Alonso, Dante, Rafinha, Jérôme Boateng, David Alba, Philipp Lahm, stb.

Úgy Rudi Garcia, a Roma vezetőedzője, mint Josep Guardiola a Bayern kapitánya, győzni küldi a pályára tanítványait. Nagyon érdekes és színvonalas találkozóra van kilátás.

A két csapat eddig 2-szer találkozott egymással, 2010-ben a Bajnokok Ligája csoportkörében, mindkét esetben a hazai csapatnak sikerült győznie, előbb a Bayern nyert Münchenben 2-0-ra, majd az AS Roma nyert Romában 3-2-re.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
AS Roma 10 8 1 1
Bayern München 10 8 2

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
AS Roma – hazai 5 5
Bayern München – vendég 5 3 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezen a találkozón a két együttes nem fog bírni egymással és döntetlen születik. Tippem tehát X.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Döntetlen | 3.80 Döntetlen | 3.80 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/10/21, 8:32

Related Articles

Leave a Reply