by

A Lyon bevenné Párizst

2014. September 21. Sunday in Egyéb, Hírek

Laurent Blanc
A szezont rosszul kezdő Paris Saint-Germain a francia bajnokságban még pocsékabbul rajtoló Lyont fogadja vasárnap este. A PSG viszont otthon jól szerepel, így a címvédő a meccs esélyese.

 

A címvédő PSG nem kezdte túl acélosan a bajnokságot, hiszen bár veretlen, de az öt meccséből csak kettőt tudott megnyerni, a többi döntetlenre végződött. A vasárnap esti ellenfél, az egykor szebb napokat is megélt Olympique Lyon viszont már három vereséget számlál a két győzelme mellett, ezzel az alsóházban tanyázik, és nem biztos, hogy pont a hétvégén fog elkerülni onnan, hiszen Párizsban nem egyszerű nyerni.

Erről tudna csapattársainak beszélni Christoph Jallet is, aki öt szezont húzott le a PSG-ben, onnan igazolt a Lyonhoz idén júliusban. “Nagyon várom már ezt a meccset, egy különös pillanat lesz, amikor kifutok a Parc des Princes gyepére. Öt csodálatos évet töltöttem el Párizsban. Ez az a mérkőzés, amelyen mindenképp játszani szeretnék, és nyerni is. Még akkor is, ha tudom, ez nagyon nem lesz egyszerű” – fogalmazott a 30 éves védő.

Már csak azért sem lesz könnyű dolga a Lyonnak, mert a legutóbb hat idegenbeli bajnokijából egyet sem tudott megnyerni a PSG ellen, amely a legutóbbi négy hazai meccsén úgy győzött, hogy még csak gólt sem kapott, viszont a legutóbbi három idegenbeli bajnokiján egyaránt döntetlent játszott. A két csapat az elmúlt szezonban Párizsban és Lyonban is 1-1-re végzett egymással.

A PSG vezetőedzője Laurent Blanc továbbra sem számíthat a combsérüléssel bajlódó csapatkapitány, Thiago Silva játékára, az elefántcsontparti Serge Aurier pedig fejsérülés miatt hagyja ki a találkozót.

A Paris Saint-Germain győzelmére 1.33, a döntetlenre 5.00, a Lyon sikerére pedig 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply