by

Diego Costa játszhat

2014. September 20. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Diego Costa
Jose Mourinho kijelentette, hogy nem lesz gond motiválni a játékosokat a Premier League rangadója előtt, a portugál menedzser szerint Diego Costa fitt lesz a hétvégére.

 

A Chelsea meglepő döntetlent játszott a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, a londoniak hazai pályán nem bírtak a Schalkéval. A nemzetközi kupameccs után a hétvégén újabb fontos találkozó vár Mourinho alakulatára, a bajnoki címvédő Manchester City lesz az ellenfél.

A portugál menedzser nem tart attól, hogy csapatát különösebben motiválni kéne a rangadó előtt, és azt is kijelentette, hogy Diego Costa fitt lesz a hétvégére.

“Mindig jó nagycsapatok ellen szerepelni, ilyenkor az én dolgom is könnyebb, nem kell külön motiválni senkit. Tiszteljük a Manchester Cityt, mert megérdemlik, de hiszünk magunkban. Mindig a tökéletesre törekszünk, az pedig sok lőtt és kevés kapott gólt jelent” – vezette fel a vasárnapi rangadót a Chelsea portugál menedzsere.

Mourinho a héten bevallotta, hogy Diego Costa még nincs abban a fizikai állapotban, hogy egy héten két meccset is végigjátsszon, ennek volt betudható, hogy a nyáron igazolt spanyol csatár a Schalke ellen csak csere volt. A szakember biztos benne, hogy Diego Costa vasárnap kész végigjátszani a manchesteriek elleni meccset.

“Mindenki kész a játékra, Diego Costa nincs a legjobb formában, de kezdeni fog. És ha játszik, akkor a Bolton elleni meccset viszont kihagyja” – mondta a spanyol kapcsán a menedzser.

A Chelsea vasárnapi sikerének az oddsa 3.10, a döntetlenre 3.50, a Manchester City győzelmére 2.37 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply