by

Everton vs. Wolfsburg – 2014/09/18

2014. September 18. Thursday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Európa Liga

Everton FC VS

UEFA Európa Liga

2014/09/18 21:05 (CET),

Goodison Park

VFL Wolfsburg
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, H csoport, csoportkör: már az első fordulóban érdekes találkozóra kerül sor ebben a csoportban hisz az angol Everton fogadja a német Wolfsburgot.

Az angol és a német csapaton kívül ugyanebben a csoportban küzd meg az esetleges továbbjutásért a francia Lille és az orosz Krasznodar. Nagyon éles küzdelem alakulhat ki, itt az első két helyre talán mind a négy csapat pályázhat. Az kétségtelen, hogy a legnagyobb esélyesek az Everton és a Wolfsburg.

Az Everton az angol Premier Ligában 4 forduló után a 11. 5 ponttal, egy győzelme, egy veresége és két döntetlenje van. Az utolsó fordulóban a West Bromhoz látogatott és 2-0-ra nyerni tudott. Teljesítménye még nem az igazi, de már javulóban van.

A Wolfsburg a német Bundesliga 13. helyezettje 3 forduló után, két pontot szerzett eddig. Az első fordulóban a Bayern Münchentől kapott ki 2-1-re annak otthonában, majd saját otthonában csak 2-2-t tudott kiharcolni a Frankfurt ellen, az utolsó fordulóban a Hoffenheim vendége volt és 1-1-es döntetlent ért el. Eredményeik alapján ők sincsenek csúcsformában.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.95 1 | 1.95 Winmasters X | 3.60 X | 3.60 Unibet 2 | 3.60 2 | 3.60 Sportingbet

Egy angol és egy német csapat találkozójától mindenki sokat vár, eddigi formájuktól és teljesítményüktől függetlenül ezen a találkozón a csapatok mindent meg fognak tenni a győzelemért.

Roberto Martínez, az Everton vezetőedzője számára ezen a mérkőzésen egyetlen megoldás létezik, mégpedig a győzelem. Ezért mindent megtesz, hogy a lehető legerősebb csapatot küldje pályára, biztosan nem fog hiányozni a zöld gyepről Lukaku, Mirallas, Naismith, Jagielka, Coleman, Baines és Barry.

A Wolfsburg edzője, Dieter Hecking szintén győzni küldi a pályára csapatát, az összeállításban valószínűleg ott lesz Olic,de Bruyne, Caligiuri, Rodriguez, Benaglio, Knoche és Naldo.

A csapatok 2010. augusztus 7.-én játszottak egy barátságos mérkőzést, akkor a farkasok 2-0-ra nyerni tudtak.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Everton 10 2 4 4
Wolfsburg 10 1 6 3

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Everton – hazai 5 2 3
Wolfsburg – vendég 5 4 1

Összegzés:

Nem túl jók az Everton hazai pályán elért eredményei, ugyanakkor a Wolfsburg sem dicsekedhet jó idegenbeli szerepléssel az utóbbi időben. Mindkét csapatnak bizonyítani kell. Szerintem ez most Lukakuéknak fog sikerülni, egy szoros mérkőzésen legyőzik a farkasokat. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Everton győzelem | 2.00 Everton győzelem | 2.00 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/09/18, 13:18

Related Articles

Leave a Reply