by

Bízik a jó BL-rajtban a Juventus

2014. September 16. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Carlos Tevez
Nem szeretné megismételni tavalyi Bajnokok Ligája-szereplését a Juventus labdarúgócsapata, a torinóiak a 2013-14-es kiírásban egy győzelemmel és három döntetlennel csupán hat pontot gyűjtöttek, így a Real Madrid és a Galatasaray mögött végezve nem jutottak tovább a csoportból.

 

Akkor az első négy meccsen nem jött össze a győzelem, most kedden a csoport leggyengébb tagja, a svéd FF Malmö ellen viszont csakis a három pont lehet a cél.

“Célunk az, hogy sokkal jobban teljesítsünk, mint tavaly. Nagyszerű játékosaink vannak, és szeretnénk főszerepet játszani a négyesünkben. Ehhez pedig elengedhetetlen a jó kezdés” – nyilatkozta a csapat balhátvédje, Patrice Evra, aki nyolc és fél év után júliusban hagyta el a Manchester United együttesét.

A Juventus – amely a hazai bajnokságban sorozatban negyedik aranyérmére készül – új edzővel, Massimiliano Allegri irányításával két sikerrel nyitott a Serie A-ban.

“Versenyképes csapatot szeretnénk összerakni, amely nemcsak otthon, de a nemzetközi kupában is sikeres. Ezért olyan messzire szeretnénk jutni a BL-ben, ameddig csak lehet” – nyilatkozta a szakember.

A hétvégi, Udinese elleni 2-0-s győzelemhez képest biztosan változni fog a kezdőcsapat, hiszen Allegri ismét számíthat a bajnokit eltiltás miatt kihagyó Giorgio Chiellinire. Akad azonban így is eltiltott, Robeto Pereyrát a középpályán Kwadwo Asamoah helyettesíti majd, míg Carlos Tevez társa Fernando Llorente lesz. Andrea Pirlo és Arturo Vidal sérült.

A Malmö története első BL-csoportmérkőzésére készül, és Age Hareide edző arról álmodik, hogy minimum a harmadik helyen végez az együttes, hogy az Európa Ligában folytathassa szereplését. A svédek selejtezőben a lett Ventspilst, a cseh Sparta Prahát és az osztrák Salzburgot verték, de Hareide reméli, játékosai nem elégedtek meg a részsikerrel. A szakember a védő Ricardinhóra és a középpályás Simon Thernre sérülés miatt nem számíthat.

A Juventus győzelmére 1.16 az odds, a döntetlenre 8.50, míg a Malmö idegenbeli sikerére 21.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply