by

Bayern München vs. Manchester City – 2014/09/17

2014. September 16. Tuesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

Bayern München VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/09/17 20:45 (CET),

Allianz Arena

Manchester City FC
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, E csoport, csoportkör: az első forduló talán legérdekesebbnek ígérkező mérkőzésén a Bayern München otthonában fogadja a Manchester Cityt.

A két nagyágyún kívül ugyanebben a csoportban van még az AS Roma és a CSZKA Moszkva. Esélyesebb a Bayern és a City, de a Roma és a CSZKA sem írható le.

A Bayern München a német Bundesligában három forduló után jelenleg a 2. helyet foglalja el 7 ponttal, miután az első fordulóban 2-1-re nyert a Wolfsburg ellen, a másodikban csak 1-1-es döntetlent tudott kiharcolni a Schalke 04 otthonában, az utolsóban pedig 2-0-ra nyert a VfB Stuttgart ellen saját otthonában.

A Manchester City négy forduló után 5. a Premier Ligában 7 ponttal. Teljesítménye nem mondható túl jónak, két győzelme mellett, egy vereséget és egy döntetlent könyvelt el. Az első két fordulóban nyerni tudott, előbb a Newcastle ellen 2-0-ra annak otthonában, majd a Liverpool ellen 3-1-re saját otthonában. A harmadik fordulóban a Stoke Cityt fogadta és nem kis meglepetésre kikapott 1-0-ra, az utolsó fordulóban pedig az Arsenal vendégeként 2-2-es döntetlent ért el.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.65 1 | 1.65 Unibet X | 4.10 X | 4.10 Winmasters 2 | 5.30 2 | 5.30 Unibet

Josep Guardiolanak nagyon erős keret áll rendelkezésére, így biztosan ütőképes csapatot tud felállítani a Manchester City ellen. Valószínűleg nem fognak hiányozni a pályára lépők közül Lewandowski, Götze, Müller, Boateng, Neuer, Ribery és Lahm sem.

A másik oldalon a Manchester City kapitánya, Manuel Pellegrini szintén erős kezdőtizenegyet fog pályára küldeni a Bayern ellen. Agüero, Milner, Silva, Navas, Lampard, Kompany és társaik sok borsot fognak törni ellenfelük orra alá.

A két csapat 2013-ban is egy csoportban volt a Bajnokok Ligájában, az akkori mérkőzések érdekessége az volt, hogy a Manchester-i mérkőzésen a Bayernnek sikerült nyernie 3-1-re, míg a müncheni meccsen a Manchester City diadalmaskodott 3-2 arányban.

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozóból a Bayern München hármat tudott megnyerni, míg a Manchester City kétszer hagyta el győztesen a zöld gyepet.

A szakemberek esélyesebbnek látják a német csapatot, de korántsem lehet biztosra menni ennél a két csapatnál.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Bayern München 10 5 3 2
Manchester City 10 5 3 2

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Bayern München – hazai 5 3 1 1
Manchester City – vendég 5 1 3 1

Összegzés:

Nehéz jóslatokba bocsátkozni, most mégis úgy gondolom, hogy a Bayern ezúttal hazai pályán is nyerni tud. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Bayern München győzelem | 1.65 Bayern München győzelem | 1.65 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/09/16, 12:42

Related Articles

Leave a Reply