by

Ancelotti még bízik Casillasban

2014. September 16. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti kijelentette, hogy továbbra is a csapatkapitány az elsőszámú választása a kapuban, még akkor is, ha a szurkolók a hétvégén kifütyülték Iker Casillast.

 

A Real Madridnál immár évek óta húzódik a kapus kérdés. Az egész Iker Casillas sérülésével kezdődött, a helyére igazolt Diego Lopez ugyanis hosszabb időre kiszorította a válogatott játékosat. Azonban a Real Madrid a nyáron eladta Diego Lopezt a Milannak, míg a helyére igazolt Keylor Navas egyelőre a kispadra került Ancelotti döntése értelmében.

Casillas teljesítménye eddig nem volt túl meggyőző, a hétvégén már a közönség is támadta a csapatkapitányt. Az Atletico Madrid elleni hazai vereség után hevesen kritizálták a teljesítménye, Ancelottit pedig a döntése miatt.

Az olasz szakember azonban kitart, és továbbra is a veterán kapust tartja elsőszámú választásának.

“Nincs vita arról, hogy ki a Real Madrid elsőszámú kapusa, nem adok táptalajt az ilyesfajta találgatásoknak, soha nem fogok arról beszélni, hogy mikor ki fog kezdeni. Casillas egy nagyon tapasztalt játékos, erős jellem, aki tudja, hogyan kell túltennie magát azon, ha kifütyülik a szurkolók” – jelentette ki Ancelotti.

A Real Madrid pocsékul kezdett a bajnokságban, három meccséből már kettőn kikapott, mindössze a 13. helyen áll a tabellán. A királyiak kedden a Baselt látják vendégül a Bajnokok Ligájában: a spanyolok sikerének az oddsa 1.14, a döntetlenre 10.00, a vendégek győzelmére 21.00 a szorzó.

A Basel is rangadót vesztett a hétvégén, a Grasshopper 3-1-re győzte le Paulo Sousa csapatát.

Forrás: Unibet

Leave a Reply