by

Negredo a Valencia játékosa lett

2014. September 2. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Alvaro Negredo
Megegyezett egymással a spanyol La Ligában szereplő Valencia és az angol Manchester City Alvaro Negredóról, így a csatár egy évre biztosan hazaszerződik.

 

Januárig biztos, hogy a Manchester Citynek csak három támadója lesz, hiszen Negredo egy évig a Valenciát erősíti – viszont ha a spanyolok elégedettek lesznek a támadóval, akkor opciós joguknak köszönhetően ajánlatot is tehetnek érte a végleges megszerzése érdekében.

A 21-szeres spanyol válogatottnak, aki tíz gólt szerzett a címeres mezben, remekült indult a szezonja a Citynél, termelte is a gólokat, viszont a legutóbbi 16 meccsén gólképtelen volt. Ennek ellenére a valenciaiak számára biztos, hogy nagy erősítést fog jelenteni a korábban a Rayo Vallecanóban, a Real Madridban és a Sevillában is megfordult támadó.

A City honlapján minden jót kívánt Negredónak, aki még jelenleg is sérüléssel bajlódik, várhatóan majd csak októberben lesz bevethető. A remek testfelépítésű labdarúgónak a piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 24 millió euróra becsüli, ezzel ő lett új csapata legértékesebb játékosa. Posztján a 20 milliós Rodrigo és a mindössze 21 éves, de nagy tehetségnek tartott Paco Alcacerrel kell megküzdenie majd a kezdőbe kerülésért. És a másik fiatalról, Carles Gilről még nem is beszéltünk.

A Valencia alaposan bevásárolta nyáron, Negredo már a 13. érkező, Nuno Espirito Santo vezetőedzőnek tehát az alapoktól kell kezdenie az építkezést. Ez egyelőre nem is megy rosszul, mivel az együttes két forduló után négy ponttal a tabella második helyén áll, tehát még veretlen idén.

A Valencia legközelebb majd szeptember 14-én játszik spanyol bajnokit, ellenfele az Espanyol lesz hazai pályán. A “denevérek” sikerét 1.66 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.80, a vendégek esetleges sikerére pedig 5.00 az odds.

Forrás: Unibet

Leave a Reply