by

A klubmenedzserek csodálkoznak az angol kapitányon

2014. September 1. Monday in Egyéb, Hírek

Roy Hodgson
Nem érti a Swansea City és a Stoke City menedzsere sem, legjobb angol játékosaik miért nem kapnak meghívót az angol válogatottba Roy Hodgson szövetségi kapitánytól.

 

Pazar formában van a Swansea, az 1920-as évek óta nem rajtolt ilyen jól az élvonalban: Garry Monk legénysége három fordulót követően még százszázalékos, és erre még csak egy csapat volt képest idén, a bajnoki címre legesélyesebb Chelsea. Jonjo Shelvey, Wayne Routledge és Nathan Dyer valósággal szárnyal, utóbbinak például már három gólja van, a legutóbbi mérkőzésen, a West Bromwich Albion ellen duplázni tudott.

A 26 éves támadó és társai ennek ellenére nem kaptak meghívót Hodgsontól, pedig Monk szerint Anglia éppen olyan válogatottra vágyik, mint amilyen focit a walesiek játszanak.

“Mindig arról beszélünk, milyen jó lenne, ha a nemzeti csapat szép, sokpasszos játékkal verné ellenfeleit” – mondta Monk, aki az előző szezon végén vette át a Swansea irányítását. “Amikor képesek vagyunk a legjobbunkat nyújtani, mint például most, nem sok csapat képes nálunk eredményesebben játszani. Angol srácok vannak a keretünkben, akik nagy részt vállalnak a sikerekből, de ez nem sok mindenkit érdekel, ez ellen nem is tehetünk semmit.”

Monk elmondta, nem fogja meghívni Hodgsont egy bajnoki meccsre, hiszen a kapitány tudja nagyon jól, hogy milyen teljesítményt nyújtanak Shelveyék hétről hétre. Hozzátette, tiszteli azokat a labdarúgókat, akik meghívót kapnak a válogatottba, de néhány focista esetében azért felveti a kérdést: “miért nem mi?”

Mark Hughes, a Stoke City menedzsere sem teljesen elégedett Hodgson filozófiájával, hiszen Ryan Shawcrosst ismét figyelmen kívül hagyta a kapitány, pedig a “fazekasok” csapatkapitánya parádésan irányította a védelmet a Manchester City ellen, aminek a jutalma egy idegenbeli győzelem lett.

Anglia szerdán Norvégia ellen játszik felkészülési mérkőzést. A hazaiak győzelmére 1.44 az odds, míg a döntetlenre 4.20, a vendég norvégok sikerét pedig 7.50 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply