by

Szolnoki volt csapata ellen bizonyíthat

2014. August 30. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Szolnoki Roland
A listavezető és még veretlen Videoton a tabella tizennegyedik helyén szerénykedő Puskás Akadémiát fogadja szombaton este a labdarúgó NB I hatodik fordulójában.

 

Ellentétesen szerepel a Videoton és a Puskás Akadémia az idei szezonban, hiszen amíg a listavezető székesfehérváriak az összes meccsüket megnyerték, addig a felcsútiak még nyeretlenek, a két döntetlen mellett három vereségük van, ezzel a 14. helyen állnak a tabellán, csak a Dunaújvárost és a Kecskemétet előzik meg. Ennek ellenére a Videoton vezetőedzője, Joan Carillo nem számít könnyű meccsre, sőt, szerinte a PFLA sokkal jobb csapat annál, mint amilyen helyen áll a bajnokságban.

“Több mérkőzését láttam a Puskásnak ebben a szezonban és az előző bajnokságban is, egy jól szervezett, jó játékosokból álló együttes, akiket egy remek edző irányít. Veszélyes mérkőzés vár ránk, nagyon jól kell ahhoz teljesítenünk, hogy folytatni tudjuk azt a sorozatot, amit a bajnokság elején elkezdtünk” – nyilatkozta a portugál szakember.

A Videoton fiatal védője, Szolnoki Roland a Puskás Akadémián nevelkedett, ezért számára duplán is fontos lesz a meccs. A hátvéd elmondta, hogy nagyon sokat köszönhet az akadémiának, ugyanakkor szerinte az elmúlt években rengeteget változott ott minden, ez már nem az a csapat, ahol ő játszot. Úgy gondolja, fontos, hogy a Videoton felszabadultan játsszon, mert csak így győzheti le szombati ellenfelét.

“Úgy készülünk, hogy mi fogunk dominálni, nálunk lesz többet a labda, de nem lesz sétagalopp. Tavasszal, amikor Felcsúton játszottunk ellenük – bár az eredmény simának tűnik, hiszen 3-1-re nyertünk – akkor belülről kifejezetten nehéz volt a meccs” – nyilatkozta Szolnoki.

A hazai pályán játszó Videoton győzelmére 1.16, a döntetlenre 7.00, a PFLA sikerére pedig 15.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply