by

A Dortmund nyert, Klopp mégsem elégedett

2014. August 30. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Jurgen Klopp
A Borussia Dortmund 3-2-re nyert az Augsburg otthonában, ám a meccs után Jürgen Klopp nem volt maradéktalanul elégedett csapatával.

 

A Borussia Dortmund nagy meglepetésre csak vereséggel kezdte a Bundesliga idényét, az első körben a Bayer Leverkusen tudott nyerni Klopp csapatának otthonában. A szezont német Szuperkupa-sikerrel kezdő dortmundiak az Augsburg ellen javítottak, az első félidőben már két góllal vezető vendégcsapat az utolsó negyedóra kezdetén már három találattal vezetett, ám végül így is izgulnia kellett a három pont megszerzése miatt.

Az Augsburg a hajrában feltámadt, és kétszer is kihasználta a megingó dortmundi védelem hibáját, így a 89. percben már csak eggyel vezetett Klopp csapata. A hazaiaknak egyenlítési lehetőségük is volt, de erre nem került sor, a Borussia végül 3-2-re nyert.

“Sok minden kicsúszott az irányításunk alól, viszont természetesen az eredményre nagy szükség volt, főleg az első fordulóban elszenvedett brutális vereség után. De ez még csak a szezon kezdete” – nyilatkozott némileg megengedően sokat hibázó játékosai teljesítménye kapcsán a dortmundiak mestere.

A Borussia középhátvédje, Neven Subotic ugyanakkor nagyon bosszús volt a hajrában kapott gólok miatt.

“Az utolsó percekben nem teljesítettünk jól, mint csapat. Elfelejtettünk védekezni, márpedig ilyesmi sosem fordulhat elő” – nyilatkozta a védő.

A Bundesliga második fordulójában a Bayern München a Schalke vendége lesz szombaton. A gelsenkircheniek sikerének az oddsa 6.00, a döntetlenre 4.75, a müncheniek győzelmére 1.45 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply